کد خبر : 57397
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مهر 1400 - 9:15

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران:

بخش کشاورزی در این دوره باید جایگاه نخبگان باشد / تنظیم‌گری هوشمند را در تعاون روستایی اجرا می کنیم / بسیاری از فارغ‌التحصیلان کشاورزی بیکارند / عبور از کشاورزی سنتی با توانمندسازی تعاونی‌های روستایی و تشکل‌ها

بخش کشاورزی در این دوره باید جایگاه نخبگان باشد / تنظیم‌گری هوشمند را در تعاون روستایی اجرا می کنیم / بسیاری از فارغ‌التحصیلان کشاورزی بیکارند / عبور از کشاورزی سنتی با توانمندسازی تعاونی‌های روستایی و تشکل‌ها

تنظیم‌گری هوشمند در سازمان تعاون روستایی اجرایی می‌شود.

تنظیم‌گری هوشمند یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در بخش کشاورزی به ویژه سازمان تعاون روستایی اجرایی می‌شود که از این طریق بسیاری از واسطه‌گری‌ها از بین خواهد رفت.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران گفت: نرخ خرید توافقی زعفران صادراتی نگین امسال ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ابلاغ شد.

به گزارش دهقان نیوز به نقل از فارس، اسماعیل قادری‌فر در صبحانه کاری با خبرنگاران از ابلاغ سیاست‌های حمایت از زعفران توسط وزیر جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: در این برنامه قیمت خرید توافقی هر کیلو زعفران صادراتی نگین برای سال جاری ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تعیین و ابلاغ شد.

وی در عین حال تاکید کرد: سازمان تعاون روستایی پیش از ابلاغ قیمت خرید توافقی در سه استان خراسان‌های شمالی، جنوبی و رضوی، مراکز خرید خود را فعال کرده بود.

قادری‌فر که چند هفته‌ای است به این سمت در دولت سیزدهم منصوب شده، قول داد که شفافیت‌ خریدهای تضمینی به ویژه در حوزه زعفران که محصول ارزآور و مهم برای کشور است، با قوت ادامه یابد و مرتب خریدها و قیمت‌های فروش آن اطلاع‌رسانی شود.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران در ادامه تاکید کرد: تنظیم‌گری هوشمند یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در بخش کشاورزی به ویژه سازمان تعاون روستایی اجرایی می‌شود که از این طریق بسیاری از واسطه‌گری‌ها از بین خواهد رفت.

به گفته قادری‌فر تفاوت قیمت برخی محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره ۷۰۰ درصد هم می‌رسد و زمانی که گوجه فرنگی، پیاز و یا سیب زمینی در کرمان به ۵۰۰ تومان هم خریداری نمی‌شد، در شهر به کیلویی ۸ هزار تومان و یا بیشتر به فروش می‌رفت.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران همچنین توانمندسازی تعاونی‌های روستایی و تشکل‌ها را یکی از راهکارهای عبور از کشاورزی سنتی به مدرن عنوان کرد و گفت: از این طریق علاوه بر تقویت تولید داخل و سیستم بازاررسانی و توزیع می‌توان سهم بخش کشاورزی از بازارهای بین المللی را نیز افزایش داد.

به گزارش فارس، مشکلات بخش کشاورزی در دهه‌های گذشته بیشتر در حوزه بازار بوده و بخش تولید به هر قیمتی تولیدات خود را ادامه داده است، اما این نارسایی ضربات مهلکی بر پیکره بخش وارد کرده است.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی در این دوره باید جایگاه نخبگان باشد گفت: بسیاری از فارغ‌التحصیلان این حوزه بیکار هستند و می‌توان از آنها در قالب تیم‌های خبره و توانمند استفاده کرد که از هم اکنون به کارگیری آنها در استارتاپ‌های بخش کشاورزی آغاز شده است.

به گفته قادری‌فر ۱۰ هزار استارتاپ فعال در کشور وجود دارد که ۲۰ درصد آن در زنجیره ارزش فعالیت می‌کند.

وی در عین حال توجه به بخش کشاورزی را بسیار ضروری عنوان کرد و گفت:‌ اقتصاد کشاورزی می‌تواند نجات‌بخش اقتصاد کشور باشد که علاوه بر ظرفیت‌های تولید ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های جانبی این بخش مانند توریسم کشاورزی وجود دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.