کد خبر : 40982
تاریخ انتشار : جمعه 28 اردیبهشت 1397 - 12:57

پول گندم بیشتری با مدیریت خرید به کشاورزان پرداخت می‌شود

تلاش‌ و پیگیری‌ عوامل خرید گندم بر پرداخت به‌روز پول گندم‌ تحویل گرفته شده است.

پول گندم بیشتری با مدیریت خرید به کشاورزان پرداخت می‌شود

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان این‌که تلاش‌ و پیگیری‌ عوامل خرید گندم بر پرداخت به‌روز پول گندم‌ تحویل گرفته شده است، از برنامه‌ مدیریت خرید تضمینی، کاهش هزینه‌ تبعی خرید و پرداخت پول بیشتر به کشاورزان خبر داد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از فارس؛ یزدان سیف، در سفر به استان خوزستان گفت: تأکیدات ما بر پیگیری و تلاش عوامل خرید گندم بر واریز به‌روز پول به کشاورزانی که گندم خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند، بوده که با تکمیل شدن فرم‌های سامانه‌ پهنه‌بندی و رفع مشکل، کشاورزان عزیز خوزستانی قسط اول خود را تا پایان هفته دریافت می‌کنند.

وی افزود: ما همچنین تلاش‌ها می‌کنیم با سازوکارهایی که تدوین شده، گندم به مراکز خرید دائمی و سیلوها فروخته شود و با مدیریت خرید تضمینی گندم و کاهش هزینه‌ حمل و نقل، پول بیشتری به کشاورزان پرداخت شود.

سیف با تأکید بر این‌که سیلوها باید با توجه به تولیدات گندم در هر منطقه جانمایی و ساخته شود، تشریح کرد: در این باره انجام مطالعات مقدماتی مورد تأکید قرارگرفته، تا از این پس سیلوها با توجه به نیاز مناطق ساخته شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: در آینده نزدیک از سیلوی ۴۰ هزار تنی سوسنگرد که با حمایت تسهیلات دو میلیارد تومانی شرکت بازرگانی دولتی ایران و توسط بخش خصوصی در حال ساخت است و ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بهره‌برداری خواهد شد.

سیف در مورد حمایت از کارخانجات آردسازی استان نیز اظهار کرد: برنامه‌ی ما این است گندم‌های تولیدی در استان خوزستان به آرد تبدیل شود و از طریق بازاریابی در تهران و سایر استان‌ها این کارخانجات، محصول خود را با قیمت مناسب و ارزش افزوده به دیگر استان‌ها ارسال کنند.

وی از تأمین و توزیع برنج مورد نیاز مردم خوزستان در ایّام ماه مبارک رمضان خبر داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اظهار رضایت از تولید نان به روش صنعتی اظهار امیدواری کردکه با گسترش این صنعت در کشور از طریق تولید و مصرف بهینه و کاهش دورریز نان به سمت خودکفایی در بخش گندم حرکت کنیم.

سیف اضافه کرد: ظرفیت‌های خوبی در بخش تولید این نان‌ها ایجاد شده و کارخانجات، نان سنتی را به روش صنعتی و با رعایت اصول بهداشتی تولید می‌کنند و با توجه به نیاز کشور از ایجاد این گونه طرح‌ها برای اصلاح فرهنگ تولید و مصرف نان حمایت می‌کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.