کد خبر : 22264
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 مهر 1395 - 22:45

برگزاری نمایشگاه گلهای داوودی در تهران و محلات

برگزاری جشنواره های ملی گل های داوودی ظرفیتی برای تجاری سازی تحقیقات علمی در این رشته و معرفی دستاوردهای جدید در تولید و پرورش گیاهان زینتی است.

برگزاری جشنواره های ملی گل های داوودی ظرفیتی برای تجاری سازی تحقیقات علمی در این رشته و معرفی دستاوردهای جدید در تولید و پرورش گیاهان زینتی است.

نمایشگاه گلهای داوودی در تهران و محلات برگزار می شود

محمدرضا شفیعی افزود: نمایشگاه گلهای داوودی تهران از ۲۵ مهر ماه در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد و در آیین گشایش رسمی آن برخی مقامات کشوری و هیات دولت حضور می یابند.
وی بیان کرد: نمایشگاهای گلهای داوودی محلات نیز همزمان با نمایشگاه تهران پذیرای علاقه مندان است اما یکم آبان ماه با حضور مسئولان کشوری گشایش رسمی خواهد داشت.
وی اظهارکرد: برای نخستین بار نمایشگاه گلهای داوودی در تهران در باغ ملی گیاه شناسی ایران در وسعت ۵۰۰۰ متر مربع با ۶۰۰ رقم گل داوودی برپا می شود.
وی بیان کرد: این نمایشگاه بر اساس انعقاد تفاهم نامه همکاری که در اواخر سال گذشته بین پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی با موسسه تحقیقات جنگل ها و منابع طبیعی کشور منعقد شد، دایر می شود.
وی گفت: بر اساس این تفاهم نامه نمایشگاه گونه های اصلاحی گل های داوودی و دستاوردهای علمی پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی در محل باغ گیاه شناسی ملی ایران در معرض دید عموم گذاشته می شود.
شفیعی هدف از برپایی نمایشگاه گلهای داوودی در تهران را گسترش آثار مثبت در تجاری سازی ارقام جدید، تولید انبوه و صادرات عنوان کرد.
معاون پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی افزود: امسال برای پانزدهمین سال متوالی جشنواره گل های داوودی در محلات بر پا می شودو در هماهنگی با شهرداری محلات رقم های اصلاح شده گل داوودی در اختیار این نهاد قرار گرفته و در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع در ضلع جنوبی بوستان جنگی سردار جنگل کاشته شده است.
شفیعی از ثبت ملی ۴۹ رقم گل داوودی اصلاح شده نیز خبر داد و افزود: ۳۰۰ رقم گل داوودی نیز کارهای فنی ثبت ملی را سپری کرده که برای ثبت نهایی آن ها به هفت میلیارد ریال اعتبارنیاز است.
وی گفت: نمایشگاه های گلهای داوودی تا رسیدن دمای هوا به زیر صفر درجه برپا خواهد بود.
شفیعی افزود: برگزاری جشنواره های ملی گل های داوودی ظرفیتی برای تجاری سازی تحقیقات علمی در این رشته و معرفی دستاوردهای جدید در تولید و پرورش گیاهان زینتی است.
پژوهشکده ملی تحقیقات گل و گیاهان زینتی محلات شامل بخش های اصلاح، تکثیر و پرورش، گیاه پزشکی، تحقیقات خاک و آب، بیوتکنولوژی، عرضه، نگهداری و محیط های تولید، تحقیقات اقتصادی و بازاریابی در سال ۱۳۷۵ راه اندازی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.