کد خبر : 1698
تاریخ انتشار : شنبه 5 دی 1394 - 9:32

اعطای تسهیلات کم بهره به متقاضیان راه اندازی گلخانه

دهقان نیوز / در اجرای این روش ضمن این صرفه‌جویی آب تا ۹۰ درصد ایجاد می‌شود تولید محصولات به بیش از ۳ برابر با کیفیت مناسب افزایش می‌یابد.

دهقان نیوز / در اجرای این روش ضمن این صرفه‌جویی آب تا ۹۰ درصد ایجاد می‌شود تولید محصولات به بیش از ۳ برابر با کیفیت مناسب افزایش می‌یابد.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه کشت گلخانه‌ای از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در برنامه ششم است که دراین راستا ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

به گزارش دهقان نیوز،  محمد علی طهماسبی  با بیان اینکه اراضی کشاورزی باغبانی کشور افزون بر ۴ میلیون هکتار است اظهار داشت: از این میزان اراضی ۱٫۴ میلیون هکتار آن به روش بابلر و تحت فشار آبیاری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشت‌های گلخانه‌ای از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است تصریح کرد: در اجرای این روش ضمن این صرفه‌جویی آب تا ۹۰ درصد ایجاد می‌شود تولید محصولات به بیش از ۳ برابر با کیفیت مناسب افزایش می‌یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از  تبدیل اراضی تولید گوجه‌فرنگی و خیار به روش گلخانه‌ای خبرداد و گفت: سالانه ۵٫۷ میلیون تن گوجه فرنگی و ۱٫۷ میلیون تن خیار در فضاهای باز تولید می‌شود که که این فضاها دریک برنامه به گلخانه تبدیل می‌شود.

طهماسبی با بیان اینکه فضاهای تولید گوجه و سبزی‌جات در کشور ۲۳۰ هزار هکتار است افزود: از این میزان فضا ۱۴۰ هزار هکتار فضای تولید گوجه فرنگی و  ۹۰ هزار هکتار فضای تولید خیار است که الزام است این فضاها به گلخانه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه کشت‌ گلخانه‌ای از برنامه‌های مهم این وزارتخانه است بیان کرد: با تبدیل ۲۳۰ هزار هکتار فضاهای باز گوجه فرنگی و سبزی به گلخانه سالانه سه میلیارد متر مکعب آب ذخیره می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از سال آینده توسعه کشت‌های گلخانه‌ای اجرا می‌شود گفت: این طرح‌ها از استان‌های جنوبی کشور آغاز می‌شود که شهرستان جم و ریز به عنوان استان پایلوت در کشور شروع کننده این طرح است.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه دو منبع اعتباری برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای تخصیص یافته است گفت: صندوق توسعه ملی و بانک کشاورزی تسهیلات مورد نیاز کشاورزانی که فضاهای باز به گلخانه تبدیل کنند تسهیلات لازم کم بهره پرداخت می‌کند که ۲ هزار میلیارد تومان از سوی بانک کشاورزی در این زمینه تخصیص یافته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیدامیر سه شنبه , ۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۹

به بانک که مراجعه میکنی میگوین اعتبارات صندوق توسعه ملی ابلاغ نشده و از منابع داخلی بانک با بهره ۱۸ درصد و آنهم با گرفتن وثیقه خارج از طرح امکانپذیر هست و کشاورز بیچاره باید زیر بار سنگین وام با بهره ۱۸ درصد برود