کد خبر : 11602
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 خرداد 1395 - 12:58

اعطای تسهیلات برای مکانیزاسیون کشاورزی / نرخ تسهیلات ۱۸ درصد + جزییات

دهقان نیوز / نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است که بر اساس آن ۲۰ درصد آورده توسط کشاورز تامین و بقیه بصورت تسهیلات پرداخت می شود.

دهقان نیوز / نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است که بر اساس آن ۲۰ درصد آورده توسط کشاورز تامین و بقیه بصورت تسهیلات پرداخت می شود.

 

کامبیز عباسی با تشریح وضعیت مکانیزاسیون بخش کشاورزی افزود: در ابتدای دولت یازدهم و در نیمه اول سال ۱۳۹۳ بیشتر کارخانجات تولیدکننده تجهیزات کشاورزی دچار رکود بودند.
وی افزود: پس از استقرار دولت یازدهم ستادی در وزارت جهادکشاورزی به ریاست وزیر جهاد کشاورزی با هدف توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تشکیل شد.
عباسی به تدوین برنامه جامع ۱۲ ساله برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: تفاهمی نیز با بانک کشاورزی برای راه اندازی خطوط اعتباری این بخش صورت گرفت.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: نخستین خط اعتباری به مبلغ ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی راه اندازی شد که ۹۵ درصد آن به طور کامل جذب شد. دومین خط اعتباری به مبلغ ۸ هزار میلیارد ریال و سومین خط اعتباری نیز به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ راه اندازی شد که ۷۱ درصد از منابع آن جذب شد.
عباسی با بیان این که برای امسال نیز خط اعتباری ۱۲ هزار میلیارد ریالی پیش بینی شده ، گفت: نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است که بر اساس آن ۲۰ درصد آورده توسط کشاورز تامین و بقیه بصورت تسهیلات پرداخت می شود.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی تا پایان امسال به ۱٫۶۱ اسب بخار در هر هکتار افزایش خواهد یافت.
وی با بیان این که ۲۵۰ شرکت فعال حدود ۳۸۰ نوع ماشین آلات و ادوات بخش کشاورزی را تولید می کنند، افزود: پس از اجرای این طرح ها شرکت های فعال در این بخش از رکود خارج شدند.
وی در ادامه خواستار همکاری بیشتر بانک کشاورزی در اجرای طرح مکانیزاسیون بخش کشاورزی شد و اضافه کرد: در ابتدای امسال وقفه ای در اجرای این طرح رخ داده که امیدواریم با همکاری این بانک برطرف شود.
عباسی در بخش دیگری از این نشست درباره مکانیزاسیون صنعت برنج کاری گفت: پیش از دولت یازدهم تنها یک هزار و ۱۰۸ کمباین در بخش برداشت برنج وجود داشت که در سه سال فعالیت دولت یازدهم ۳ هزار و ۷۴۰ دستگاه کمباین جدید اضافه شد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: به این ترتیب با یک رشد ۳۳۵ درصدی مقدار ۲۴۱ هزار هکتار به سطح مکانیزه برنج کاری افزوده شد.
وی ادامه داد: با افزوده شدن این تعداد کمباین در بخش برداشت، حدود ۶۰ درصد اراضی شالیزاری کشور مکانیزه شده است.
به گفته عباسی استفاده از ماشین آلات در برنج کاری هزینه ها را تا ۶۰ درصد کاهش و میزان تولید را ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش می دهد.
وی درباره مکانیزاسیون بخش غلات نیز گفت: حدود دو میلیون و صد هزار هکتار به سطح مکانیزاسیون غله کشور افزوده شده است.
وی در ادامه به استاندارد سازی تجهیزات سم پاشی اشاره کرد و گفت: از طریق تفاهم با بانک کشاورزی تنها به ماشین آلات سم پاشی دارای استاندارد ،تسهیلات پرداخت می شود.
وی با بیان این که در سه سال گذشته به بیش از دو هزار سمپاش تراکتوری تسهیلات پرداخت شده است، گفت: با اعطای تسهیلات به این بخش ۲۲ درصد عملیات سم پاشی کشور ارتقا یافته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.