کد خبر : 62558
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 آبان 1405 - 10:27

دلیل عدم پرداخت ۵ درصد مطالبات گندمکاران از زبان یک نماینده مجلس

دلیل عدم پرداخت ۵ درصد مطالبات گندمکاران از زبان یک نماینده مجلس
دلیل عدم پرداخت 5درصد مطالبات گندمکاران مشخص شد

دلیل عدم پرداخت ۵درصد مطالبات گندمکاران مشخص شد
یک نماینده مجلس، باقی مانده مطبات گندم را ۵ درصد اعلام کرد و گفت:دلیل تاخیر در پرداخت اختلاف نظر درباره بیمه است.
عباس پاپی‌زاده نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت مطالبات باقی مانده گندمکاران گفت: حدود پنج درصد از مطالبات گندمکاران باقی مانده که مربوط به نحوه تامین مالی بیمه محصولات کشاورزی و تعهدات دولت به کشاورزان است.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی اختلاف‌ نظری با سازمان برنامه و بودجه در این خصوص دارد افزود: مبلغ هزار و ۵۰۰ تومان از نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم مربوط به بیمه محصولات کشاورزی است که درباره نحوه و چگونگی تامین و پرداخت آن هنوز اختلاف نظرهایی اجرایی وجود دارد.

پاپی زاده گفت: این هزینه در قیمت لحاظ شده و دولت باید به تعهدات خود عمل کند و بر دوش بخش دیگری از جمله بخش کشاورزی گذاشته نشود.

وی تصریح کرد: این موضوع در حال رسیدگی است و درباره نحوه و چگونگی اجرای این تعهدات هنوز اختلاف‌نظر وجود دارد و جمع‌بندی نهایی انجام نشده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.