کد خبر : 53822
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردین 1399 - 9:08

واکنش یک نماینده به معدوم سازی جوجه ها

جوجه ها را به روستاییان و مستضعفین می دادید

جوجه ها را به روستاییان و مستضعفین می دادید

جوجه‌ها باید در اختیار روستاییان و مستضعفان قرار می‌گرفت.

جوجه‌ها باید در اختیار روستاییان و مستضعفان قرار می‌گرفت.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در شرایط کنونی میزان تقاضای مرغداری ها و مزرعه های پرورش طیور برای دریافت و خرید جوجه های یک روزه بسیار کاهش یافته است، از این رو تولیدکنندگان جوجه های یک روزه برای مدیریت جوجه های تولید شده باید راه کار درستی را بیاندیشند.

نورمحمد تربتی‌نژاد در گفتگو با خانه ملت، در واکنش به انتشار تصاویری درباره معدوم سازی گسترده جوجه های یک روزه، گفت: به نظر می رسد که این اقدام برای نخستین بار در کشور صورت گرفته و برخی علت این اقدام را تلاش برای تنظیم بازار و جلوگیری از کاهش قیمت ها و برخی مدیران کمبود نهاده‌های طیور را عامل معدوم سازی اعلام کرده اند.

وی افزود: اصولا جوجه های یک روزه گوشتی و تخم گذار با سفارش مرغ داری ها برای پرورش در سالن‌ها تولید و عرضه می شود، اما در شرایط کنونی به دلیل کاهش مصرف و تقاضا در بازار به دلیل شیوع بیماری کرونا، نظام تولیدی جوجه های یک روزه و پرورش طیور به هم ریخته است.

میزان تقاضای مرغ‌داری ها برای دریافت و خرید جوجه های یک روزه بسیار کاهش یافته است

وی ادامه داد: در شرایط کنونی میزان تقاضای مرغ‌داری ها و مزرعه های پرورش طیور برای دریافت و خرید جوجه های یک روزه بسیار کاهش یافته است، از این رو تولیدکنندگان جوجه های یک روزه برای مدیریت جوجه های تولید شده باید راه کار درستی را بیاندیشند.

تربتی نژاد افزود:معدوم سازی جوجه های یک روزه در سطح وسیع و گسترده‌ای رخ داد، یکی از راه کارها این بود که تولیدکنندگان جوجه های یک روزه با هماهنگی و حمایت وزارت جهاد کشاورزی، جوجه ها را در اختیار روستاییان، عشایر و افراد مستضعف قرار می دادند تا آن ها خود اقدام پرورش جوجه ها کنند، البته این راه کار نیازمند برنامه ریزی دقیق بود.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: البته این مسئله نیز باید مورد توجه قرار گیرد که احتمال شیوع بیماری به دلیل پرورش های غیرصنعتی و بومی وجود دارد. یکی دیگر از راه کارها در شرایط کنونی این است که تولیدکنندگان جوجه های یک روزه، تخم مرغ ها را در اختیار کارخانجات و صنایع تولیدی غذای دامی قرار دهند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کاهش مصرف مرغ در کشور با توجه به شیوع بیماری کرونا از یک ماه پیش، تولیدکنندگان جوجه های یک روزه باید این پیش بینی را می کردند که میزان مصرف کاهش میابد و به همان میزان باید تولید کم شود، اما متأسفانه این اقدام صورت نگرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.