تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهریور 1404 - 11:01

انتقاد رئیس اتاق اصناف کشاورزی از نرخ بالای بهره بانکی و محدودیت در پرداخت تسهیلات به کشاورزان / باید سرمایه لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد

انتقاد رئیس اتاق اصناف کشاورزی از نرخ بالای بهره بانکی و محدودیت در پرداخت تسهیلات به کشاورزان / باید سرمایه لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد
باید سرمایه لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد

رئیس اتاق اصناف کشاورزی با انتقاد از نرخ بالای بهره بانکی و محدودیت در پرداخت تسهیلات به کشاورزان گفت: برای توسعه روش‌های نوین تولید مانند کشت‌های گلخانه‌ای، هیدروپونیک و آیروپونیک نیازمند حمایت جدی دولت و نظام بانکی هستیم تا سرمایه لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

پیمان عالمی با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی و توسعه پایدار گفت: پایداری تولیدات کشاورزی بدون دانش و فناوری نوین ممکن نیست. خودکفایی در محصولات استراتژیک و ارتقای بهره‌وری آب تنها با ورود دانش، فناوری و هماهنگی میان بخش‌های حاکمیتی امکان‌پذیر است.

به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایسنا، رئیس اتاق اصناف کشاورزی در نشست خبری هشتمین نمایشگاه کشاورزی آیفارم، با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در امنیت غذایی کشور اظهار کرد: در تمام کشورهای دنیا به تولیدات کشاورزی نگاه استراتژیک وجود دارد چراکه قدرت و استقلال کشورها به امنیت غذایی وابسته است.

وی افزود: با وجود محدودیت منابع آبی و تغییرات اقلیمی در کشور، پایداری تولیدات کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم تنها با ارتقای بهره‌وری و استفاده از روش‌های نوین آبیاری و فناوری‌های جدید میسر خواهد شد.

عالمی با بیان اینکه کشاورزان کشور با وجود مشکلات، تمام تلاش خود را برای تأمین نیاز جامعه به‌کار می‌گیرند، گفت: برای مدیریت منابع آب و توسعه پایدار، نیازمند هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف، آموزش مستمر، سیاست‌گذاری کارآمد و ورود دانش و تکنولوژی به عرصه تولید هستیم.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی تصریح کرد: نمایشگاه آیفارم فرصت ارزشمندی است تا کشاورزان و فعالان این حوزه با فناوری‌های نوین و راهکارهای علمی روز آشنا شوند. از کشاورزان می‌خواهیم از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کنند و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز با حضور فعال خود نقش راهبری و هدایتگری در مسیر توسعه پایدار کشاورزی ایفا کنند.

وی همچنین با انتقاد از نرخ بالای بهره بانکی و محدودیت در پرداخت تسهیلات به کشاورزان، خاطرنشان کرد: برای توسعه روش‌های نوین تولید مانند کشت‌های گلخانه‌ای، هیدروپونیک و آیروپونیک نیازمند حمایت جدی دولت و نظام بانکی هستیم تا سرمایه لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

عالمی در پایان تأکید کرد: سیاست‌گذاری‌های حوزه کشاورزی باید عملی و اجرایی باشد و با مشارکت واقعی نمایندگان کشاورزان انجام شود تا منجر به تصمیماتی قابل اجرا و مؤثر در بخش تولید شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.