عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی کشور:
باید در هر شهر یک شهرک کشاورزی وجود داشته باشد

تولید ۲.۵ میلیون تن محصول در شهرکهای کشاورزی
عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی کشور گفت: ۳۲۲ شرکت شهرک های کشاورزی در سطح کشور وجود دارد که سالانه ۲.۵ میلیون تن انواع محصول در بخش کشاورزی تولید و بخش اعظم آن صادر می شود.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایرنا، فرزاد زلقی در آیین تودیع و معارفه مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی خراسان شمالی اظهار کرد: از مجموع ۳۲۲ شرکت شهرک های گلخانه ای در بخش تولید محصولات زراعی و باغی، دام و طیور، شیلات و گیاهان دارویی ۲۵۷ شرکت دولتی و مابقی بخش خصوصی است.
وی افزود: در هر هکتار از شهرک های بخش کشاورزی ۵۰۰ تن محصول تولید می شود که رکوردی است حتی از میانگین برخی از کشورها نیز بالاتر هستیم.
زلقی تصریح کرد: اکنون در بخش تسهیلات به سرمایه گذاران با محدودیت هایی از سوی بانک ها مواجه شده ایم که برای رفع این مشکل به سمت سرمایه گذاران خصوصی و حوزه های مختلف رفته ایم.
عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی کشور گفت: شهرک های کشاورزی در حوزه گلخانه، دام و طیور، گیاهان دارویی در ۵۰ هزار هکتار فعال وجود دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه اکنون با خشکسالی و بحران آب مواجه هستیم توسعه شرکت شهرک های کشاورزی بسیار موثر و مفید است و به پایداری تولید کمک می کند.
زلقی تصریح کرد: تامین امنیت غذایی همچون امنیت نظامی دارای اهمیت است و در دوران جنگ رمضان اهمیت بخش تولید نیز بیش از گذشته نمایان شد.
عضو هیات مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی کشور بر گسترش شرکت شهرکهای کشاورزی در استان ها تاکید کرد و گفت: باید در هر شهری یک شرکت کشاورزی وجود داشته باشد چرا که اکنون نیازمند این مهم در راستای تامین امنیت غذایی نیازمند هستیم.
وی تصریح کرد: در هر کجا که سازمان ها و دستگاه های خدمات رسان امکانات را برای ایجاد شهرکها اختصاص دهند اعتبار مورد نیاز برای ساخت شهرک در اختیار گذاشته می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0