اجرای طرح یک روستا یک محصول
دهقان نیوز / طرح اشتغالزایی یک روستا یک محصول از طرح های موفق و تحول آفرین صندوق کارآفرین امید است.
دهقان نیوز / طرح اشتغالزایی یک روستا یک محصول از طرح های موفق و تحول آفرین صندوق کارآفرین امید است.
سیدشمس الدین مراثی در جلسه اقتصاد مقاومتی این شهرستان افزود: تقویت اشتغال و فضای کسب و کار در روستاها و توانمندسازی اقتصاد روستایی از مولفه های بارز اقتصاد مقاومتی است.
وی، با بیان اینکه این طرح با حمایت مالی پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و همت و تلاش خود روستائیان انجام می شود، اظهار کرد: طرح اشتغالزایی یک روستا یک محصول از طرح های موفق و تحول آفرین صندوق کارآفرین امید استان است.
سرپرست فرمانداری عجب شیر، یادآور شد: در این طرح بر اساس آمایش سرزمینی صندوق کارآفرین امید این شهرستان از طرح های مختلف تولیدی و مولد روستایی با ارایه تسهیلات ارزان قیمت حمایت و پشتیبانی می کند.
مراثی، ادامه داد: امید می رود این طرح روز به روز و سال به سال با قدرت بیشتر و با برنامه ریزی های بهتر، هدفمندتر و منسجم تر پیش رود.
وی، با اشاره به نقش روستا در عرصه اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی، گفت: روستا به عنوان کانون اصلی تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی محسوب شده چرا که فرهنگ روستا با فرهنگ خوداتکایی و اقتصاد مقاومتی پیوندی مستحکم و دیرینه دارد و توسعه و ترویج این فرهنگ، گامی بلند در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور خواهد شد.
سرپرست فرمانداری عجب شیر، همکاری مسئولانه همه ادارات و نهادهای این شهرستان را در راستای پیشرفت و توسعه پایدار این شهرستان ضروری دانست و یادآوری کرد: برنامهریزی در بخشهای روستایی و کشاورزی و دوری از روال وقتگیر اداری با تدابیر لازم قانونی باید در دستور کار قرار گیرد و زیرساختهای توسعه روستایی در آب شرب، راه و بهداشت فراهم شود.
مراثی، افزود: گردشگری و بومگردی نیز از شاخصهای اساسی این شهرستان برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی است.
وی، از برگزاری نمایشگاه توانمندی های روستائیان در نقاط مختلف کشور را موجب شناساندن قابلیت ها و پتانسیل های موجود در این شهرستان عنوان کرد و گفت: معرفی جاذبه های فرهنگی از جمله آداب و رسوم، بازی های بومی و لباس های محلی باید از اهداف برگزاری این نمایشگاه ها باشد.
وی گفت: رویکرد دولت تدبیر و امید، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار بوده و زیربنای دستیابی به این امر توجه به روستاها با همه توان و ظرفیت های اقتصادی و اجتماعی آن ها بوده بنابراین معرفی توانمندی های روستا و پتانسیل های فعالیت اقتصادی مبتنی بر تولید و اشتغال و بکارگیری نیروی انسانی در این زمینه موثر است.
شهرستان عجب شیر با حدود ۸۵ هزار نفر جمعیت در ۹۸ کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0