جناب معاون محترم من یک مرغدار هستم و مثل معروفی هست که میگه ما را به لطف شما اعتمادی نیست لطفا شر مرسانید سالهاست که مرغداران را با وعده سر خرمن به نابودی کشانده اید ما نیازی به وام بلاعوض شما که مطمئنا فقط در حد حرف باقی می ماند نیازی نداریم شما اگر خیلی حسن نیت دارید و وضعیت مرغدار برای شما مهم هست وضعیت نهاده رو درست کنید شما میدونید الان سویا ۴۰۰۰ تومان و ذرت ۲۵۰۰ تومان خرید فروش میشود در حالیکه انبارها پر از ذرت و سویای هست که در حال کپک زدن هست ولی از عرضه آن خودداری میکنند شما میدانید که ما از برج ۱۰ پول واریز کردهایم اما از ذرت و سویای ما خبری نیست؟
پرداخت کمک بلاعوض به مرغداران
معاون وزارت جهاد کشاورزی از پرداخت کمکهای بلاعوض و استمهال وام برای جبران زیان مرغداران خبر داد.
معاون وزارت جهاد کشاورزی از پرداخت کمکهای بلاعوض و استمهال وام برای جبران زیان مرغداران خبر داد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه استمرار کاهش مصرف گوشت مرغ باعث ضرر و زیان هنگفت مرغداران شده است گفت: پرداخت کمکهای بلاعوض و استمهال وام برای جبران زیان مرغداران در دست پیگیری است.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایرنا، مرتضی رضایی با تاکید بر اینکه اگر برای صنعت طیور چارهای اندیشیده نشود، تولید این کالا در ماههای آینده با مشکل روبرو می شود افزود: مرغ اصلیترین پروتئین مصرفی مردم است و قیمت آن همواره به عنوان یک شاخص اقتصادی در کشور مورد توجه بوده است.
وی با بیان اینکه در دو ماه گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، مصرف گوشت مرغ در کشور به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، اظهارداشت: کاهش تقاضا باعث افت قیمت این کالا شده و در حالی که قیمت مصوب هر کیلو گوشت مرغ در خرده فروشیها ۱۲ هزار ۹۵۰ تومان تعیین شده، اما امروز این کالا با قیمتی پایینتر از نرخ مصوب عرضه میشود که این مسئله ضرر و زیان مرغداران را در پی داشته است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه حمایت از مرغداران در شرایط فعلی یک ضرورت است، گفت: تمهیداتی اندیشیده شده تا با پرداخت کمکهای بلاعوض و همچنین استمهال وامهای مرغداران، بخشی از ضرر و زیان این تولیدکنندگان را جبران کنیم.
رضایی با تاکید براینکه اگر ضرر و زیان مرغداران جبران نشود ممکن است بسیاری از آنها دست از تولید بکشند، اظهارداشت: با توجه به اینکه فرآیند پرورش مرغ یک بازه زمانی بین ۴۵ تا ۵۰ روزه است اگر مرغداران به استمرار تولید تشویق نشوند، به طور قطع در ماههای آینده با مشکل تامین این کالا مواجه خواهیم شد.
وی افزود: اکنون ۲۰ تا ۲۵ درصد مازاد تولید داریم و برای تشویق صاحبان این صنعت به استمرار تولید، عوارض صادرات این محصول را کاهش خواهیم داد تا مرغداران بتوانند مازاد تولید خود را صادر کنند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با توجه انباشتگی مرغ در واحدها و ضرر وزیان مرغداران، تصریح کرد: باید همه تلاشمان را بکار بگیریم تا این صنعت بزرگ سرپا بماند و فعالان این صنعت همچنان به ادامه تولید تشویق شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 1