کد خبر : 61892
تاریخ انتشار : جمعه 21 آذر 1404 - 13:03

رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس:

میانگین برداشت برنج حدود ۶ تن در هکتار است ولی کشاورز پیشرو تا ۱۶ تن برداشت می کند! / با افزایش بهره‌وری می‌توان در تولید محصولات اساسی به خودکفایی رسید

میانگین برداشت برنج حدود ۶ تن در هکتار است ولی کشاورز پیشرو تا ۱۶ تن برداشت می کند! / با افزایش بهره‌وری می‌توان در تولید محصولات اساسی به خودکفایی رسید
با افزایش بهره‌وری می‌توان در تولید محصولات اساسی به خودکفایی رسید

با افزایش بهره‌وری می‌توان در تولید محصولات اساسی به خودکفایی رسید

 

عملکرد تولید برنج کشاورزان پیشرو تا ۱۶ تن در هکتار می باشد در حالی که میانگین برداشت برنج در ایران حدود ۶ تا ۷ تن در هکتار است.

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در نشست اولین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم که با حضور مسؤلان ملی و استانی برگزار شد با تأکید بر ضرورت محوریت بخش کشاورزی در اقتصاد کشور، ارتقای بهره‌وری تولید برنج با استفاده از روش‌های نوین کاشت را اقدامی اجتناب‌ناپذیر برای رسیدن به خودکفایی در این محصول راهبردی و کاهش وابستگی به واردات عنوان کرد.

به گزارش دهقان نیوز به نقل از خانه ملت، نشستی در محل برگزاری اولین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور پیمان فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی، امید نصیبی، عضو این فراکسیون و نماینده مردم این شهرستان، توکل شوریجه، عضو فراکسیون کشاورزی و قیصری نماینده مجلس، همچنین امام جمعه شهرستان و معاونان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، امیری استاندار فارس مدیران ارشد استانی و جمعی از کشاورزان برگزار شد.

در این نشست، فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به بخش کشاورزی، این بخش را محور اساسی توسعه اقتصادی کشور دانست.

وی با اشاره به رهنمودهای امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، تصریح کرد که اقتصاد کشور باید بر پایه کشاورزی مستحکم شود و سیاست‌گذاری‌ها در این راستا تقویت گردد.

رئیس فراکسیون در ادامه، برنج را محصولی راهبردی و حیاتی برای امنیت غذایی کشور توصیف کرد و افزود: با افزایش بهره‌وری و تقویت توانمندی‌های بخش کشاورزی می‌توان در تولید محصولات اساسی از جمله برنج به خودکفایی دست یافت.

وی با بیان اینکه عملکرد تولید برنج کشاورزان پیشرو تا ۱۶ تن در هکتار می باشد، گفت: این رقم نشان می‌دهد ظرفیت‌های بالایی در کشور وجود دارد، در حالی که میانگین برداشت برنج در ایران حدود ۶ تا ۷ تن در هکتار است.

وی با اشاره به آمار تولید و مصرف برنج کشور گفت: میزان تولید سالانه حدود ۱.۷ میلیون تن و میزان مصرف ۳.۲ میلیون تن اعلام شده است.

وی تأکید کرد، این فاصله قابل جبران است و با افزایش بهره‌وری، ترویج روش‌های نوین کاشت، استفاده از فناوری‌های روز و ارتقای الگوهای تولید می‌توان به خودکفایی رسید و از وابستگی به واردات رها شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.