کد خبر : 61824
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1404 - 12:00

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور:

محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در کشاورزی وجود ندارد

محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در کشاورزی وجود ندارد
محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در کشاورزی وجود ندارد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور اعلام کرد: محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی وجود ندارد و این بخش در مسیر تشکیل هلدینگ‌های بزرگ گام برمی‌دارد.

به گزارش دهقان نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، پیمان اسکندری در دیدار با عبدالغفور امان‌زاده نماینده مردم گرگان و آق‌قلا و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، با تاکید بر این که محدودیتی برای سرمایه‌گذاری نداریم از حرکت بخش کشاورزی کشور به سمت تشکیل هلدینگ‌های بزرگ کشاورزی خبر داد.

وی با تأکید بر لزوم توسعه شهرک‌های دامپروری، کشاورزی و شیلاتی در قالب برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: توسعه این شهرک‌ها زمینه‌ساز اشتغال پایدار و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی است.

اسکندری با اشاره به هزینه‌های بالای احداث گلخانه‌ها افزود: توجه به فارغ‌التحصیلان کشاورزی و حمایت از سرمایه‌گذاران می‌تواند رونق تولید گلخانه‌ای را در کشور شتاب دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.