سرمایهگذاری برای تولید؛ کلید اقتصاد عشایر

جامعه عشایری نقش مهمی در رصد و صیانت از این منابع ایفا میکند.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران، فرصتهای سرمایهگذاری را ابزاری مؤثر برای توسعه تولیدات عشایری دانست و بر اهمیت جامعه عشایری به عنوان بخشی اساسی از هویت ایرانی تأکید کرد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از صدا و سیما؛ سرپرست سازمان امور عشایر ایران در نشست خبری با بیان اینکه جامعه عشایری با پیشینه غنی و نظامهای فرهنگی منحصربهفرد خود، نقشی کلیدی در تولید غذا و حفاظت از منابع طبیعی دارند، بر لزوم حمایت از این جامعه به عنوان حافظان هویت ایرانی و فرصتی برای سرمایهگذاری تأکید کرد.
جهانبخش میرزاوند تاکید کرد: با تسهیل قوانین، عشایر میتوانند با اقتصاد پایدار و قوانین مناسب نیاز کشور به واردات گوشت را کاهش دهند و به عنوان کارگاههای تولیدی در صنایع دستی و کشاورزی عمل کنند.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران افزود: جامعه عشایری با بهرهبرداری از حدود ۷۰ میلیون هکتار از عرصههای کشور، نقش مهمی در رصد و صیانت از این منابع ایفا میکند.
جهانبخش میرزاوند با اشاره به ترکیب متنوع اقوام و ایلات در جامعه عشایری، بیان کرد: شیوه زندگی و هنر این جامعه کاملاً وابسته به کوچ و محیط زیست آنان است. میرزاوند خاطرنشان کرد: “برای صیانت از میراث فرهنگی کشور، باید از جامعه عشایری محافظت کنیم.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران در ادامه به این نکته اشاره کرد که حدود ۷۰ هکتار از اراضی کشور در قلمرو زندگی عشایر واقع شده و این جامعه در طول تاریخ همیشه به عنوان حافظان مرزها و نماد هویت ایرانی سربلند بودهاند.
جهانبخش میرزاوند تصریح کرد: عشایر میتوانند به عنوان یک فرصت سرمایهگذاری برای کشور عمل کنند و حفظ شیوه زندگی آنان اهمیت زیادی دارد، چرا که میتوانند در رفع مشکلات کشور موثر باشند.
این مقام مسئول افزود: اگر قوانین دست و پا گیر برداشته شود، جامعه عشایری میتواند کشور را از واردات گوشت با کمترین میزان مصرف نهاده بینیاز کند.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران با اشاره به دامی که عشایر پرورش میدهند، گفت: این دامها، پایه اصلی گوشت قرمز کشور و یک ذخیرهگاه ژنتیکی با ارزش هستند که با ورود به دانش بنیانها، بهرهوری در تولید افزایش خواهد یافت.
جهانبخش میرزاوند همچنین به برپایی نوروزگاهها اشاره کرد و گفت: این رویدادها نه تنها محلی برای استراحت مسافران نوروزی هستند، بلکه فرصتی برای آشنایی با تولیدات، صنایع دستی و محصولات طبیعی و سنتی جامعه عشایری فراهم میکنند.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران در پایان با تأکید بر نقش حیاتی عشایر در اقتصاد کشور گفت: هر چادر و خانواده عشایری یک کارگاه تولیدی محسوب میشود. سرمایهگذاری در صنایع دستی عشایر، با ظرفیتی بالغ بر ۸۰۰ میلیارد دلار، نه فقط یک ضرورت است، بلکه میتواند بهطور چشمگیری اقتصاد کشور را تقویت و به عنوان جایگزینی مناسب برای اقتصاد نفتی عمل کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0