جناب آقای دکتر صحبت از کنارگذاشتن روشهای قدیمی کردین! ایا کشیدن پلی گون یک مزرعه در سامانه سیاک با دست روش قدیمی نیست؟! ایا پرکردن سامانه اطلاعات کشاورزی توسط یک کارشناس روش قدیمی نیست؟! ایا این همه کاغذبازی های اداری مثل قرارداد کلزا و نوشتن حواله سوخت تراکتور و غیره روش قدیمی نیست؟! پس چرا این روشهای قدیمی حذف نمیشه؟ جالب اینجاست با وجود استفاده از رایانه در مراکز بازهم کاغذبازی همچنان ادامه دارد. ایا دادن دفتر کار برای کارشناسان پهنه روش قدیمی نیست؟!
وزیر جهاد کشاورزی:
بخش کشاورزی از کشت بدون برنامه رنج میبرد / سیستم جامع اطلاعات یکپارچه کشاورزی اجرا می شود / باید روشهای قدیمی را کنار بزنیم
سیستم جامع اطلاعات یکپارچه بخش کشاورزی اجرایی میشود.
سیستم جامع اطلاعات یکپارچه بخش کشاورزی اجرایی میشود.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: سازمان تحقیقات کشاورزی و وزارتخانه پیگیر اجرایی شدن سیستم جامع اطلاعات بخش کشاورزی هستند.
به گزراش دهقان نیوز به نقل از ایرنا، کاظم خاوازی در مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی که در محل سازمان تحقیقات کشاورزی برگزار شد، افزود: اکنون بخش کشاورزی از کمبود اطلاعات بخش، کشت بدون برنامه، سرمازدگی و نبود الگوی کشت رنج میبرد که موجب آسیبهایی به بخش است.
وی اظهار داشت: لازم است سیستم جامع اطلاعات یکپارچه بخش کشاورزی توسط سازمان تحقیقات کشاورزی پیگیری شده و به سیاستگذار اعلام شود که بهطور مثال در دو ماه آینده چه اتفاقاتی در بخش کشاورزی میافتد؟
خاوازی تاکید کرد: در این سیستم باید واردات، صادرات و تعرفههای گمرکی به هم متصل شوند و سازمان تحقیقات برای آنها نسخهای ارائه دهد.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: بهطور قطع رشد فعلی بخش کشاورزی بدون حضور محققان و پژوهشگران این بخش ممکن نبوده است.
وی افزود: امروز کشور بیش از ۹۵ درصد در تولید انواع بذور بهجز بذرهای سبزی و صیفی خوداتکایی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در بذر سبزی و صیفی دچار غفلت تاریخی شدهایم، اما با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فرمان امام(ره) تلاش داریم تا پایان سال ۱۴۰۰ در تولید بذر سبزی و صیفی به خودکفایی برسیم.
به گفته وی، بذرهایی که امروز در بخش کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد حاصل زحمات محققان و پژوهشگران سازمان تحقیقات کشاورزی است.
خاوازی ادامهداد: امروز دانشگاهها با سرعت زیادی به این بخش ورود کردهاند و ما این امر را به فال نیک میگیریم.
وی با بیان اینکه روشهای ما بسیار قدیمی است، گفت: بخشی از یافتههایی کنونی، حاصل آزاد گذاشتن محققان است.
وزیر جهاد کشاورزی ادامهداد: یکی از ضعفهای موجود این است که از اتفاقات سطح مزرعه دور هستیم، زیرا تعداد اندکی از پژوهشگران در واحدهای تولیدی حضور دارند و نباید آنان را مجبور کنیم که در یک دایره مشخص فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه باید دست پژوهشگران را باز بگذاریم و محققان نباید محدودیتی داشته باشند، خاطرنشانکرد: آنچه به عنوان دستاوردهای خوب از آن یاد میکنیم، حاصل ارتباط پژوهشگر با واحدهای تولیدی یا حضور آنان در این واحدها است.
به گفته خاوازی، پژوهشگران خلاق و زرنگی داریم که باید برای آنان فضایی ایجاد کنیم تا خلاقیتشان شکوفا شود.
وی افزود: همچنین آزمایشگاههای تحقیقاتی فقط برای ما نیست، بلکه باید فارغالتحصیلان خوب و باهوش که آزمایشگاه و امکانات ندارند نیز در این آزمایشگاهها مشغول بهکار شوند.
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: باید روشهای قدیمی را کنار زده و روشهای جدیدی برای رفع گرفتاریها فراهم کنیم.
وی در ادامه به نفوذ یافتهها و پژوهشها اشاره کرد و گفت: پژوهشهای بسیار خوبی وجود دارد که به عرصه وارد نمیشود، باید شرایطی فراهم شود که این پژوهشها به دست بهرهبرداران برسد.
خاوازی بیانداشت: در شرایط تحریمها و نیمایی شدن ارز نهادههای اصلی کشاورزی، پژوهشگران میتوانند به ما راهکار ارائه کنند.
وی ادامهداد: سرعت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در بخش هوشمندسازی از بخش خصوصی کمتر است، انتظار میرود این سازمان با بخش خصوصی وارد کار شود و ایدههای نوین به جامعه تزریق کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1