مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی:
شرایط برای اجرای الگوی کشت فراهم نیست / کشاورزان خودشان اقتصاددان هستند / کشاورز محصولی میکارد که برایش باصرفه باشد
اجرای الگوی کشت کشاورزی امسال هم امکانپذیر نیست.
اجرای الگوی کشت کشاورزی امسال هم امکانپذیر نیست.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی ایران گفت: در سال زراعی پیش رو نیز که از ابتدای مهر آغاز میشود شرایط لازم برای اجرای الگوی کشت فراهم نیست و کشاورزان محصولاتی را میکارند که برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از تسنیم، محمدرضا رزاقی گفت: این اتحادیه برای کاهش هزینههای تولید اقدام به واردات سموم و آموزش برای افزایش بهرهبرداری اعضای خود کرده است.
وی افزود: همچنین با ایجاد شرکتی که محصولات کشاورزی را از لحاظ سلامت پایش و به آنها گواهی میدهد مورد بازرسی قرار میدهیم و همچنین محصول نهایی با یک برند واحد به بازار عرضه میشود.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی ایران ادامه داد: براساس آموزشهای انجام شده به کشاورزان میزان مبارزه زیستی و آفات نظیر استفاده از کارتهای زرد و زنبورهای مخصوص در میان اعضا افزایش یافته است.
وی همچنین در ارتباط با وضعیت اجرای الگوی کشت کشاورزی در مزارع کشور گفت: کشاورزان در واقع خودشان اقتصاددان هستند و هنگامی که میخواهند محصولی را برای کشت انتخاب کنند شرایط بازار و هزینههای تولید از جمله نرخ بذر را لحاظ میکنند.
وی افزود: بنابراین زمانی که الگوی کشت توسط کشاورزان اجرا میشود که از لحاظ اقتصادی برای آنها توجیه لازم را داشته باشد.
وی یادآور شد: بنیاد ملی گندمکاران جلسات خوبی را با کارخانجات و صنایع مرتبط داشته است که بتوانند محصولات خود را به صورت قراردادی به فروش برسانند که تحقق این امر خود منجر به الگوی کشت کشاورزی میشود.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا الگوی کشت کشاورزی در سالجاری رعایت میشود گفت: بستر لازم برای اجرای طرح الگوی کشت کشاورزی فراهم نیست هرچند که معتقدیم اجرای این طرح ضروری است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکتهای تعاونی تولید روستایی ایران در پاسخ به سوال تسنیم اظهار کرد: دولت در نظر دارد که قیمت خرید تضمینی گندم را برای سالجاری ۳۲۰۰ تومان اعلام کند اما نظر وزارت جهاد کشاورزی بر اساس هزینههای تولید ۵ هزار و ۵۰۰ تومان است اما مجلس اخیرا دو فوریتی تعیین کرده که قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۴۵۰۰ تومان باشد.
رزاقی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه تعاونیهای تحت نظارت این اتحادیه سالانه حدود هزار تن سیبزمینی تولید میکنند که برای افزایش بهرهوری بیشتر طرح زنجیره تولید سیبزمینی نیز آماده شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0