کد خبر : 61346
تاریخ انتشار : شنبه 13 اردیبهشت 1404 - 17:30

مسعود اسدی قائم مقام مجمع ملی کشاورزان با اشاره به مصاحبه نائب رئیس کمیسیون کشاورزی پیرامون معرفی کشور عربستان بعنوان صادرکننده گندم:

اظهارات نائب رئیس کمیسیون کشاورزی کاملا منطبق بر واقعیات بخش کشاورزی و در چهارچوب منافع کشاورزان ایران است / برخی انتقادات از جمله اظهار نظر دکتر فاضلی جامعه شناس همه فن حریف، کینه ورزی سیاسی و از روی جهل به واقعیات بخش است / تولید ۱.۵ میلیون تن گندم در بیابان های عربستان قطعا معجزه مدیریت و سرمایه گذاری است

اظهارات نائب رئیس کمیسیون کشاورزی کاملا منطبق بر واقعیات بخش کشاورزی و در چهارچوب منافع کشاورزان ایران است / برخی انتقادات از جمله اظهار نظر دکتر فاضلی جامعه شناس همه فن حریف، کینه ورزی سیاسی و از روی جهل به واقعیات بخش است / تولید ۱.۵ میلیون تن گندم در بیابان های عربستان قطعا معجزه مدیریت و سرمایه گذاری است
صحبت های دکتر فلسفی کاملا در چهارچوب منافع بخش کشاورزی کشور است.

قائم مقام مجمع ملی کشاورزان گفت: در پی مصاحبه  دکتر پیمان فلسفی نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در مورد کشاورزی در کشور عربستان و تولید ۱٫۵ میلیون تن گندم و اینکه این کشور جزو صادرکنندگان گندم است، مسائل و حاشیه های زیادی پدید آمد که برخی سوء برداشت بود و برخی غرض ورزی. متاسفانه برخی از اظهارنظرها از جمله اظهارات جناب دکتر فاضلی جامعه شناس همه فن حریف، صرفا کینه ورزی سیاسی بود. ما فکر می کردیم تخصص دکتر فاضلی صرفا جامعه شناسی و پرتاب میکروفن است ولی ظاهرا ایشان در بخش کشاورزی هم صاحب نظر است لذا بنده به ایشان توصیه می کنم به حوزه تخصصی خود برگردند و از اظهارنظر در بخش کشاورزی خودداری کنند.

مسعود اسدی گفت: جان کلام نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس دقیقا منطبق بر نیازها، خواسته ها و واقعیات بخش کشاورزی است. اینکه عربستان که یک کشور خشک و بی آب و علف و بیابانی است و آب شیرین و جاری هم ندارد که آن را هم از طریق آب شیرین کن ها تامین می کند، به تولید ۱٫۵ میلیون تن گندم می رسد قطعا معجزه مدیریتی و معجزه سرمایه گذاری و استفاده از تکنولوژی است یعنی همان مطلبی که دکتر فلسفی به آن اشاره کرده است که اگر سرمایه گذاری کنیم و تکنولوژی های نوین را به خدمت بگیریم و مدیریت و حکمرانی مطلوب در بخش کشاورزی هم داشته باشیم، خودکفایی پایدار برای کشور دست یافتنی و قابل حصول است اما متاسفانه در کشوری که مسائل سیاسی ارجح تر دیده می شوند و از هر جناحی که باشی و حرف حق بزنی با تخریب جناح مقابل روبرو می شوی لذا در خصوص مصاحبه نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس هم متاسفانه بجای اینکه به اصل کلام دکتر فلسفی که موضوع آن نیاز بخش کشاورزی به سرمایه گذاری وسیع و مدیریت مطلوب و بهینه در این بخش است پرداخته شود، صرفا حاشیه سازی شد. اینکه عربستان گندم  صادر کند با توجه به اینکه یک بیابانِ سوزانِ بی آب و علف است قطعا یک موفقیت خیره کننده است.

وی تاکید کرد: بنده اعلام می کنم در کشاورزی ایران براحتی با اعمال مدیریت قوی، سرمایه گذاری، استفاده از تکنولوژی های نوین و افزایش راندمان تولید می توان به خودکفایی پایدار رسید و جزو صادرکنندگان برتر گندم در دنیا باشیم بدون اینکه به منابع آبی فشار وارد شود. در حال حاضر بعلت عدم سرمایه گذاری و عدم مدیریت صحیح عملا در حال اتلاف منابع آبی هستیم بدون اینکه بتوانیم در مقابل آن محصول مناسبی تولید کنیم.

وی گفت: متاسفانه باید بدانیم امروزه تولید گندم در حدود ۳ یا ۳٫۵ تن در هکتار در بسیاری از مناطق کشور یک تولید مناسب و خوب محسوب می شود در حالیکه قطعا در کشوری مثل ایران، این راندمان برداشت یعنی اتلاف منابع آب و انرژی و این اتلاف انرژی اصلاح نمی شود و بهره وری بالا نمی رود مگر با سرمایه گذاری های وسیع، استفاده از تکنولوژی های نوین و استفاده از مدیریت های قوی که بدرستی این موارد را نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در مصاحبه خود بیان کرده اند لذا اعتقاد داریم صحبت های دکتر فلسفی کاملا در چهارچوب منافع بخش کشاورزی کشور است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.