کد خبر : 61041
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 - 9:16

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی با اشاره به تفاهم‌ نامه طرح جهش تولید در دیمزارها:

برای استفاده حداکثری از ظرفیت دیمزارها برنامه‌ ریزی کرده ایم / از کمک به توسعه فرهنگ خوداشتغالی حرفه‌ای تا معرفی کارشناسان کشاورزی بعنوان مشاور آموزشی

برای استفاده حداکثری از ظرفیت دیمزارها برنامه‌ ریزی کرده ایم / از کمک به توسعه فرهنگ خوداشتغالی حرفه‌ای تا معرفی کارشناسان کشاورزی بعنوان مشاور آموزشی
برای استفاده حداکثری از ظرفیت دیمزارها برنامه‌ ریزی کرده ایم

امضاء تفاهم‌ نامه طرح جهش تولید دیمزارهای کشور با حضور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و مشاور ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و مدیرعامل شرکت توسعه گری پردیس امضا شد.

حجت اله علی محمدی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای استفاده حداکثری از ظرفیت دیمزارها برنامه‌ ریزی کرده است.

بر اساس این تفاهم نامه که به منظور آموزش کشاورزان در راستای ارتقاء بهره وری و جهش تولید در دیم‌زارهای کشور، افزایش کیفیت و درآمد تولیدکنندگان بخش کشاورزی، کمک به توسعه فرهنگ خوداشتغالی حرفه‌ای با رویکرد اشتغال دانش مزد محوری، معرفی و سامان‌دهی کارشناسان متخصص کشاورزی به منظور آموزش و به کارگیری در طرح جهش تولید در دیم‌زارها به عنوان مشاور آموزشی در استان‌های کشور، مهارت‌آموزی و اشتغال پایدار بر مبنای سهم‌بری دانش از تولید، هم‌افزایی و گسترش همکاری‌های ترویجی آموزشی و پژوهشی به منظور افزایش ضریب نفوذ دانش و بهره‌وری بیشتر تولید در دیم‌زارهای کشور، مابین معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، شرکت گسترش توسعه گری پردیس به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی کشور امضا شد.

با اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت جهاد کشاورزی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور قرار است محورهای همکاری مشترک به شرح ذیل در این طرح تحقق یابد:

محورهای همکاری مشترک:

  1. همکاری مشترک به منظور معرفی، ترویج و عمومیت بخشی به استفاده از روش‌های موثر و بهینه تولید در راستای افزایش بهره‌وری در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی.
  2. همکاری مشترک به منظور تامین نیروی کارشناسی مورد نیاز طرح جهش تولید در دیم‌زارهای کشور به منظور ارایه مشاوره آموزشی به کشاورزان از طریق سامانه ارجاع کار سازمان.
  3. هوشمندسازی و انتقال دانش و فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی.
  4. ارایه آموزش‌های مهارت‌محور و هم‌پیوندی علم و فن برای دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با طرح جهش تولید در دیم‌زارها به منظور تقویت و توسعه فرهنگ مشاوره‌پذیری در جامعه کشاورزی.
  5. همکاری مشترک به منظور فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن اشتغال دانش‌آموختگان و مهندسان در بخش کشاورزی بر مبنای سهم‌بری دانش از تولید(ترویج فرهنگ مشاوره و اشتغال دانش مزدمحوری در بخش کشاورزی).
  6. فراهم ساختن امکان استفاده متقابل از منابع، امکانات، تجهیزات و سایر توانمندی‌های موجود در راستای تحقق اهداف تفاهم‌نامه.
  7. برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی و مهارتی به منظور ارایه به کارشناسان، بهره‌برداران و نیز فعالان و علاقه‌مندان، به منظور ارتقای سطح مهارت فنی دانش‌آموختگان و شاغلان بخش کشاورزی.
  8. همکاری مشترک در راستای اجرای طرح‌های کار آفرینی (توان‌افزایی و مهارت آموزی) اشتغال‌زایی پایدار، ایجاد مراکز توان‌افزایی و مهارت‌آموزی در بخش زراعت دیم به منظور ارتقای رونق و جهش در تولید با مشارکت مردم.
  9. همکاری مشترک در زمینه تدوین و طراحی قرارداد سهم‌بری دانش از تولید (سدات) در زراعت دیم به منظور اجرای ماده (۷) آیین‌نامه حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی موضوع مصوبه شماره ۱۰۸۵۶ ت۵۹۷۰۴ هـ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ هیات محترم وزیران.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.