رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی:
باید انقلاب بهرهوری در بخش کشاورزی به وجود آید / باید برای تولیدکننده مزیت ایجاد کنیم / انقلاب در تولید باید از مسیر علم و فناوری بگذرد
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تفاهمنامه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بنیاد برکت، گفت: اگر ما از کشاورز میخواهیم که محصول مورد نظر ما را کشت کند، باید برای تولیدکننده مزیت هم ایجاد کنیم، بنابراین بنیاد برکت در این زمینه کمک میکند.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بنیاد برکت، تفاهمنامهای در حمایت از طرحهای نوآور و ارتقای بهرهوری بخش کشاورزی امضا کردند.
سیدمجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این مراسم به نقش امنیت غذایی و توسعه پایدار در کشور و جهان اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری هم بارها اعلام کردهاند که امنیت غذایی اهمیت درجه یک کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه محدودیتهای منابع تولید امروزه ارزش امنیت غذایی در کشور و جهان را دوچندان کرده است گفت: این یکی دو دهه اخیر میانگین بارش در کشور ۳۰ میلیمتر کاهش یافته، خشکسالیها و تغییرات اقلیم هم به محدودیتهای تولید اضافه شده است.
وی اظهار داشت: برای فائق آمدن بر این مشکلات باید انقلاب بهرهوری در بخش کشاورزی به وجود بیاید، افزایش بهرهوری و در حقیقت انقلاب در تولید از مسیر علم و فناوری باید بگذرد و در این راستا نه تنها از ظرفیتهای بخش تحقیقات بلکه از ظرفیت دانش سایر کشورها و نهادهای بینالمللی هم باید استفاده کرد.
خیام نکویی تصریح کرد: برای ارتقای بهرهوری و ثبات در تولید و افزایش امنیت غذایی در کشور حتما باید از ظرفیتهای نهادهای حاکمیتی هم استفاده شود.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، تا سال ۱۴۳۰ جمعیت کشور ۱۰۳ میلیون نفر خواهد بود که برای تغذیه این میزان جمعیت ۱۸۰ میلیون تن غذا نیاز است.
وی افزود: در صورتی که بتوانیم از ظرفیتهای بنیاد برکت استفاده کنیم، تحول چشمگیری در تولیدات کشاورزی ایجاد خواهد شد.
خیام نکویی افزود: یکی از کارهایی که بنیاد برکت انجام خواهد داد این است که برای مزارع بهرهور و نمونه، تسهیلات بدهد، ضمن اینکه پیشنهاد ما این است بخشی از طرح الگوی کشت را به عنوان نمونه در استانهای کشور انجام دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر ما از کشاورزان میخواهیم که محصول مورد نظر ما را کشت کنند، بنابراین در مورد آن باید برای تولیدکننده مزیت ایجاد کنیم، بنابراین بنیاد برکت در این زمینه کمک میکند.
وی با بیان اینکه طبق اعلام فائو تا سال ۲۰۵۰ قیمت محصولات کشاورزی در جهان دو تا سه برابر افزایش خواهد یافت، گفت: در این زمینه باید همه تلاش خود را برای ثبات بازار و افزایش تولید داشته باشیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0