نصب دستگاه کنتور هوشمند در بخش کشاورزی
دهقان نیوز / این پروژه به صورت مشترک و همزمان با حوزه برق آغاز و با طرح «کنتورهای فهام» حوزه برق ادغام شده است.
دهقان نیوز / این پروژه به صورت مشترک و همزمان با حوزه برق آغاز و با طرح «کنتورهای فهام» حوزه برق ادغام شده است.
رحیم میدانی افزود: این پروژه به صورت مشترک و همزمان با حوزه برق آغاز و با طرح «کنتورهای فهام» حوزه برق ادغام شده است.
به گفته وی، این موضوع سبب می شود تا داده های مربوط به آب و برق از طریق این کنتورها به مرکز داده ها منتقل شود و بتوان اطلاعات را بهتر مدیریت کرد.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو اضافه کرد: توانایی تولید یک میلیون دستگاه کنتور فهام در سال ۱۳۹۵ در داخل کشور وجود دارد و به موازات این طرح، توجه خاصی به سرمایه گذاری در بخش آب خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه صنعت آب کشور نیازمند سرمایه گذاری گسترده است، افزود: اعتبارهای دولتی پاسخگوی نیازهای آب کشور نیست و باید از محل سرمایه گذاری خارجی با رعایت استفاده از حداکثر توان ساخت داخل و انتقال فناوری به این کار ادامه داد.
میدانی با بیان اینکه استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و انتقال فناوری از اصول و خطوط قرمز وزارت نیرو است، تصریح کرد: سرمایه گذاری خارجی نباید موجب تضعیف تولیدکنندگان و سازندگان داخلی شود.
طرح فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی (فهام)، بخش نخست هوشمندسازی شبکه برق کشور است که در آن از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای بهره برداری بهتر از شبکه برق استفاده می شود و افزون بر آن امکان ارتباط دوسویه با مشترکان را فراهم می کند و اجرای آن بر عهده سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا) است.
** اجرای طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی
این مقام مسئول ادامه داد: طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی از پروژه های ویژه بخش آب در اقتصاد مقاومتی است.
وی یادآور شد: اعتبار این طرح که در سال گذشته با تحولی اساسی به چهار هزار میلیارد ریال رسیده بود، امسال به پنج هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
میدانی بیان داشت: اجرای جدی این پروژه، وزارت نیرو را در مدیریت آب کشور به توفیق های اساسی خواهد رسانید.
طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی، با توجه به مصوبه شورای عالی آب اقدام های مشترک وزارتخانه های کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را به دنبال دارد که به همراه وزارت نیرو در خصوص مدیریت مصرف آب باید پیاده شود.
براساس این طرح، در سال ۱۳۹۴به میزان ۴۷۵ میلیون مترمکعب، در پنج سال به میزان ۵٫۷ میلیارد مترمکعب و پس از ۲۰ سال به میزان ۱۱۰ میلیارد مترمکعب اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی کنترل خواهد شد.
تقویت گروه های گشت و بازرسی، تجهیز چاه های کشور به ابزار اندازه گیری و جایگزینی پساب از محورهای عملیاتی این طرح به شمار می رود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0