محمد امین ایزدجو مدیر گردشگری و مهندسی عمومی سازمان آب و برق خوزستان:
خوزستان در حوزه گردشگری آبی دارای ظرفیت های ویژه است
مدیریت گردشگری و مهندسی عمومی سازمان آب و برق خوزستان گفت: تقویت صنعت گردشگری نیازمند نگاه تخصصی، علمی و حرفهای است.
مدیریت گردشگری و مهندسی عمومی سازمان آب و برق خوزستان گفت: تقویت صنعت گردشگری نیازمند نگاه تخصصی، علمی و حرفهای است.
محمد امین ایزدجو در خصوص ضرورت برگزاری نشست ارائه فرصتهای سرمایه گذاری گردشگری آبی خوزستان گفت: امروزه شاه بیت حوزه خدمات که یکی از اضلاع مثلث توسعه پایدار در کنار صنعت و کشاورزی به شمار می رود، صنعت گردشگری و صنایع وابسته به آن است که در دنیا با توجه به گردش مالی بالا میتواند بسیاری از مشکلات جوامع را در حوزه اقتصادی و اجتماعی برطرف کند. وی با تاکید بر اینکه روند رشد صنعت گردشگری گوی سبقت را از بسیاری صنایع بویژه صنایع روز دنیا نظیر نفت و خودروسازی ربوده است، گفت: صنعت گردشگری با اختلاف چشمگیر نسبت به سایر صنایع مسیر توسعه را شتابان طی میکند.
وی از خوزستان به عنوان یکی از مناطق دارای ظرفیت بالای گردشگری کشور یاد کرد و گفت: بهره برداری از منابع آبی و تأسیسات پیرامون آنها نظیر سدها و دریاچه های وابسته به آن ها یکی از ظرفیت هایی که علی رغم توان بالا در جذب گردشگر تا امروز مغفول مانده اند که در صورت بهره برداری صحیح می تواند در حوزه گردشگری کشور و جذب گردشگر جهشی اساسی ایجاد کند. خوزستان علیرغم قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور و برخورداری از ظرفیت های گردشگری قابل توجه بویژه در حوزه گردشگری آبی، متاسفانه سهم موثری در میزان جذب گردشگر نداشته است.
وی تأمین زیرساختهای گردشگری نظیر احداث مجتمعهای اقامتی و پذیرایی را از جمله ضرورتهای جذب گردشگر دانست و افزود: حمایت از بخش خصوصی برای احداث زیرساختهای گردشگری میتواند جهشی را در توسعه صنعت گردشگری و رسیدن به افق ترسیم شده در چشم انداز سال ۱۴۰۴ ایجاد کند.
ایزدجو افزود: در نشست ارائه فرصت های گردشگری آبی خوزستان در تلاش هستیم تا ضمن تثبیت جایگاه آب در توسعه گردشگری با رویکرد تنوع بخشی به بهره برداری از منابع آب و شناسایی و معرفی ظرفیت های گردشگری و تفریحی در منابع و تأسیسات آبی و پیرامون آنها به تشویق و ترغیب سرمایه گذاران بخش غیردولتی در این زمینه و افزایش رقابت پذیری در صنعت گردشگری آبی دست یابیم.
وی گفت: استفاده از ظرفیت های عظیم مغفول مانده سدها، منابع و تأسیسات آبی در حوزه گردشگری آبی، توسعه و ترویج صنعت گردشگری استان را در بر خواهد داشت و این امر می تواند آحاد مردم جامعه را از مواهب آن بهره مند سازد که همانا افزایش اشتغال، رونق اقتصادی، امنیت و رفاه اجتماعی است. ما معتقدیم سرمایه گذاری در این بخش با توجه به ظرفیت های بالای منطقه، گزینه ای مطمئن و سودآور خواهد بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0