کد خبر : 9950
تاریخ انتشار : جمعه 31 اردیبهشت 1395 - 14:07

برگزاری چهارمین همایش ملی انجمن های علمی دانشجویان کشاورزی / آشنایی دانشجویان با زمینه های کارآفرینی در بخش کشاورزی

دهقان نیوز / آشنایی دانشجویان با زمینه های اشتغال و کارآفرینی در رشته های منابع طبیعی، کشاورزی و محیط زیست از اهداف همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی دراین رشته ها است.

دهقان نیوز / آشنایی دانشجویان با زمینه های اشتغال و کارآفرینی در رشته های منابع طبیعی، کشاورزی و محیط زیست از اهداف همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی دراین رشته ها است.

به گزارش دهقان نیوز، چهارمین همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی رشته های کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست و نخستین جشنواره ملی فرهنگ روستا با حضور مسعود اسدی رییس مجمع ملی تشکلهای کشاورزی کشور، محمد رضا جهانسور رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی کشور، تنی چند از مسئولین دانشگاه تهران و جمع کثیری از دانشجویان انجمن های علمی رشته های کشاورزی دانشگاههای سراسر کشور در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج آغاز بکار کرد.

به‌منظور تقویت انجمن‌های علمی­-دانشجویی و آشنایی دانشجویان با زمینه‌های اشتغال، کارآفرینی و فرهنگ غنی روستا پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با محوریت «توسعه پایدار کشاورزی، حفاظت از منابع طبیعی و صیانت از منابع انسانی» اقدام به برگزاری “چهارمین همایش انجمن های علمی دانشجویی رشته های مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست” و “اولین جشنواره ملی فرهنگ روستا” کرد.

محمد علی زارع چابکی دبیر چهارمین همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی رشته های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و نخستین جشنواره ملی فرهنگ روستا در همین خصوص گفت: در این همایش به دنبال آن هستیم که یک ارتباط بین رشته ای بین انجمن های مختلف در تخصص های مختلف منابع طبیعی ، کشاورزی و محیط زیست کشور برقرار کنیم.

وی ادامه داد: آشنایی دانشجویان با زمینه های اشتغال و کارآفرینی در رشته های منابع طبیعی، کشاورزی و محیط زیست از اهداف همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی دراین رشته ها است.

زارع چابکی گفت: دانشجویان نیز در این همایش با سیاست های کلی نظام در بخش کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست آشنا می شوند.

وی بیان داشت: برای این همایش محورهای مختلفی تعریف شده که عمده ترین آنها بررسی زمینه های اشتغال ، کار آفرینی و سیاست های کلی نظام است.

زارع چابکی افزود: شناساندن جایگاه کشاورزی در منابع طبیعی نسبت به سایر بخش ها ، بررسی چالش ها و پتانسیل ها و ارایه راهکارهای مدیریت پایدار کشاورزی و منابع طبیعی از دیگر محورهای این همایش است.

وی گفت: همچنین اولین جشنواره ملی فرهنگ روستا در حاشیه این همایش در ۳۵ غرفه شامل فعالیت ها و دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و دانشجویان کار آفرین کشور دایر شد.

وی ادامه داد: تبیین فرهنگ غنی روستا و زمینه های اشتغال و کارآفرینی دراین مناطق از اهداف برپایی جشنواره است.

زارع چاهوکی به اهدف اصلی برگزاری “اولین جشنواره ملی فرهنگ روستا” اشاره کرد: این جشنواره که در زمینه‌های عکس، شعر، تئاتر، صنایع دستی و ثبت دانش بومی است با هدف آشنایی دانشگاهیان با فرهنگ غنی روستا و نیز زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی در بخش‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با حضور تولید کنندگان و تشکل‌های نمونه روستایی و فعالین کارآفرین صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که دانشجویان در همان دوران دانشجویی با فرهنگ کارآفرینی و اشتغال آشنا شده تا بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند مسیر اشتغال و درآمدزایی را به خوبی طی کنند.

وی با بیان اینکه رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ‌افزود: در این زمینه برقراری ارتباط دانشجویان این رشته‌ها با انجمن‌های تخصصی از دیگر مهمترین موضوعات است.

زارع چابکی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش را آشنایی دانشجویان با سیاست‌های کلی نظام در بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست عنوان کرد.

وی اعلام کرد: امروز صنعت کشاورزی از مهمترین مسائلی است که باید بیش از پیش به آن توجه شود،‌ لذا باید برای توسعه رشته‌های مختلف کشاورزی سرمایه‌گذاری و مدیریت درستی را داشته باشیم.

زارع چابکی ارتقای جایگاه کشاورزی و منابع طبیعی را از مهمترین راهکارهای رفع مشکلات موجود در این بخش عنوان کرد و بیان داشت: صنعت کشاورزی در کشور نیازمند توجه ویژه و اساسی دارد و لازم است تا مسؤولان به این مقوله اهتمام ویژه‌‌ای داشته باشند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری اولین جشنواره ملی فرهنگ روستا اظهار کرد: در این راستا و با توجه به اهمیت دستاوردهای روستاها در حاشیه این همایش ملی در ۳۵ غرفه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در معرض تماشا قرار داده شد.

به گفته وی یکی از مهمترین اقدامات و سیاست‌ها باید ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غنی اشتغال روستاها باشد.

آثار این جشنواره در قالب غرفه های نمایشگاهی با حضور کارآفرینان فعال و نمونه در بخش مسابقه ، عکس و شعر روستا در دید دانشجویان قرار گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.