برپایی نمایشگاه گوشت و فرآوردههای گوشتی حلال
دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآوردههای گوشتی حلال با حضور ۱۵ کشور در تهران آغاز به کار کرد.
دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآوردههای گوشتی حلال با حضور ۱۵ کشور در تهران آغاز به کار کرد.
نمایشگاه «میتکس» محل تلاقی صنعت و محصولات که همه زنجیره تولید، بستهبندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر می گیرد و اصلیترین هدف آن تامین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال به ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به ۴۵۰ میلیون نفر است.
این نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال با حضور ۹۹ غرفهگذار ایرانی و ۱۵ کشور جهان در فضایی به وسعت بیش از ۶۲۰۰ متر مربع و در سالنهای ۱۰ و ۱۱ و E 25 نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر است.
در این نمایشگاه علاوه بر شرکتکنندگان داخلی نمایندگانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان، بلژیک و سوئیس حاضرند و پیشبینی میشود حدود ۱۵ هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی از ۲۲ تا ۲۵ آبانماه از این نمایشگاه دیدن کنند.
همچنین با هماهنگیهای انجام شده از سوی انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی تاکنون حضور هیاتهای بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است.
در حاشیه این نمایشگاه سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روشهای پیشگیری از انتقال بیماریهای انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآوردههای گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیبزمینی در تولید فرآوردههای گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشیهای هوشمند برای تشخیص کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی» در روز دوم خواهد بود.
سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشورهای صادرکننده» در روز سوم و چهار سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روشها و فرآیندها» و «نقش فرآوردههای گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.
برچسب ها :«آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت» ، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روشها و فرآیندها» و «نقش فرآوردههای گوشتی در تغذیه ورزشکاران» ، اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای کشورهای صادرکننده ، انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی ، برپایی نمایشگاه گوشت و فرآوردههای گوشتی حلال ، نمایشگاه «میتکس»
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0