ارسال پیامک تخصصی هواشناسی به کشاورزان
دهقان نیوز / یک سامانه هواشناسی تحت عنوان توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) راهاندازی شده است. این سامانه شامل تهک جاده، انرژی، سلامت و کشاورزی است که از یک سال پیش تهک کشاورزی (توسعه هواشناسی کاربردی کشاورزی) راه اندازی شد.
دهقان نیوز / یک سامانه هواشناسی تحت عنوان توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) راهاندازی شده است. این سامانه شامل تهک جاده، انرژی، سلامت و کشاورزی است که از یک سال پیش تهک کشاورزی (توسعه هواشناسی کاربردی کشاورزی) راه اندازی شد.
به گزارش دهقان نیوز، علی عابدینی با اشاره به اینکه سازمان هواشناسی بیش از ۳۰۰۰ ایستگاه در سراسر کشور دارد، گفت: اغلب آنها ایستگاه باران سنجی هستند که اطلاعات بارانسنجی را به طور روزانه در اختیار این سازمان قرار میدهند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۴۰۰ ایستگاه در کشور وضعیت آب و هوا را ۲۴ ساعته پایش میکنند، افزود: ایستگاههای پایش آب و هوا در تهران شامل ایستگاه مهرآباد، اقدسیه، فرودگاه امام خمینی(ره)، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در انتهای امیرآباد، ایستگاهی در کیلومتر ۱۵ جاده کرج بعد از چیتگر، ایستگاه شهرداری تهران در منطقه ۵ و ایستگاه نیرو هوایی در دوشانتپه است.
معاون توسعه و پیشبینی سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه برنامه این سازمان برای افزایش ایستگاهها در هر سال مشخص است، اظهارکرد: حداقل ۲۰ ایستگاه رادار برای نصب در ایران پیشبینی کردهایم که این اقدام را ۱۰ سال پیش شروع کردیم و در این مدت حدود هشت ایستگاه رادار در کشور نصب شده و نهمین رادار هم در حال نصب است. این ایستگاهها تا شعاع ۱۰۰ یا ۱۵۰ کیلومتر را پوشش میدهد و برخی پدیدههای جوی را شناسایی میکند.
وی با بیان اینکه ایستگاه رادار باید در مناطق مرتفع جاگیری شود تا بتواند پوشش خوبی را از فضای اطراف داشته باشد، افزود: این رادارها برای هواشناسی بسیار مفید هستند و در اغلب کشورهای جهان استفاده میشوند، خلاء اطلاعات رادار در کشور در حجم بالایی احساس میشود و این مشکل بیشتر در قسمتهای مرکزی و شرق کشور وجود دارد و یکی از برنامههای سازمان هواشناسی این است که هر سال دو یا سه ایستگاه رادار در کشور اضافه کند.
عابدینی با اشاره به اینکه یک سامانه هواشناسی تحت عنوان توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) راهاندازی شده است، گفت: این سامانه شامل تهک جاده، انرژی، سلامت و کشاورزی است که از یک سال پیش تهک کشاورزی (توسعه هواشناسی کاربردی کشاورزی) در تمام استانهای کشور راه اندازی شد و سعی داریم بهتدریج بخشهای مختلف آن را راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه ادارات هواشناسی استانها، کشاورزان عمده کشور را شناسایی کردهاند و اطلاعات تخصصی و کاربردی را به آنها منتقل میکنند، افزود: زمان مناسب کشت با توجه به آب و هوا، اقلیم و بارشها، زمان مناسب برای سمپاشی و کود دهی که در کاهش مصرف کود و سم و هزینهها و افزایش بهرهوری از طریق پیامک، تماس تلفنی و سایت اطلاعرسانی به کشاورزان ارائه میشود.
معاون توسعه و پیشبینی سازمان هواشناسی کشور در پایان خاطرنشان کرد: با همکاری خانه کشاورز و شرکت خدمات حمایتی وابسته به جهاد کشاورزی اطلاعات تعدادی از کشاورزان را داریم و با تعدادی از آنها که محصولات زیادی دارند در ارتباط مستقیم هستیم و قصد داریم به تدریج این ارتباطات را گسترش دهیم که در صورت طراحی سامانه خودکار، عموم کشاورزان میتوانند از آن استفاده کنند.
برچسب ها :پیامک تخصصی هواشناسی کشاورزان ، توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) ، خانه کشاورز و شرکت خدمات حمایتی وابسته به جهاد کشاورزی ، کشاورزان عمده کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0