ارزانی ۱۵ درصدی قیمت دام زنده صحت ندارد
مقام مسئول: ارزانی ۱۵ درصدی قیمت دام زنده داخلی صحت ندارد.
مقام مسئول: ارزانی ۱۵ درصدی قیمت دام زنده داخلی صحت ندارد
سید داود موسوی معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکههای توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در سخنانی افزود: قیمت دام زنده از فروردین ماه تاکنون بر اساس وزن، کیفیت و منطقه از حدود ۱۴۵ هزار ریال به ۱۶۰ هزار ریال رسیده است.
وی اضافه کرد: بر همین اساس با لحاظ هزینههای توزیع، قیمت گوشت در مراکز عرضه تعیین میشود.
او اظهار داشت: هرچند در برخی ایام شاهد کاهش جزیی در قیمت لاشه به دلیل برخی موارد از جمله تغییرات قیمت آلایش بوده ایم اما ارزانی ۱۵ درصدی گوشت دام زنده در این مدت که در حدود ۲۵ هزار ریال برآورد می شود، صحت ندارد.
به گفته وی، آلایش به مواردی همچون کله و پاچه، زبان، مغز، دل و جگر، سیرابی، شیردان و غیره اطلاق می شود.
این مقام مسئول بر اساس گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: از آغاز امسال با انجام اقدام های حمایتی واردات گوشت، از روند افزایشی قیمت گوشت گوسفند جلوگیری شده و قیمت گوشت بسته بندی در حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: با کاهش تعرفه واردات گوشت از ۲۶ به پنج درصد و تبدیل ارز متقاضی به ارز مبادله ای، فرآیند واردات گوشت گوسفند از کشورهای آسیای میانه و استرالیا از اوایل امسال عملیاتی شد و با این اقدام ها و واردات تا ۱۲۰ تن گوشت گوسفندی در روز، روند افزایش قیمت متوقف شده است.
موسوی گفت: با این اقدام ها، علاوه بر توزیع گوشت در قالب طرح تنظیم بازار به صورت شقه در صنوف منتخب و میادین میوه و تره بار، شرکتهای بسته بندی نیز گوشت را به صورت تک نرخی در فروشگاههای زنجیره ای و شبکههای منتخب عرضه می کنند.
وی افزود: توزیع گسترده گوشت تنظیم بازاری در تهران و سایر استانها در دستور کار قرار داشته و کماکان این عرضه ادامه دارد.
معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکههای توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اظهار داشت: با تامین مناسب و برنامه ریزی لازم برای عرضه کافی توسط همکاران وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام، بازار ایام پایانی سال از روند متعادلی برخوردار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، سالانه ۸۴۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید و ۱۰۰ هزارتن گوشت قرمز نیز وارد می شود.
در ابتدای امسال قیمت گوشت قرمز گوسفندی و گوساله در خرده فروشی های سطح شهر با قیمت هایی بیش از ۵۰۰ هزار ریال به دست مصرف کنندگان می رسید.
در حالی که در همان زمان نرخ مصوب هرکیلوگرم گوشت قرمز بین ۳۸۰ تا ۴۵۰ هزار ریال بود.
به همین منظور از ماه رمضان امسال (اوایل خرداد) برای تنظیم بازار گوشت قرمز و تنظیم بازار در کنار واردات شرکت پشتیبانی امور دام کشور، واردات گوشت گوسفندی گرم از کشورهای استرالیا، ارمنستان، گرجستان، داغستان، مغولستان، روسیه، قرقیزستان و قزاقستان در حال انجام است و همچنان این روند ادامه دارد.
برچسب ها :ارزانی ۱۵ درصدی قیمت دام زنده ، معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکههای توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ، نرخ مصوب هرکیلوگرم گوشت قرمز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0