دلیل گرانی گوشت قرمز از زبان حجتی؟
تلاش داریم از کشورهای مختلف گوشت گرم مورد نیاز کشور را تامین و در فروشگاه های زنجیره ای و بازار عرضه کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: نبود تعادل بین عرضه و تقاضا، سبب گرانی گوشت گوسفندی در بازار شده است.
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار افزود: کنترل قیمت ها بحث سازمان بازرسی و تعزیزات کشوری است اما در بحث تامین بازار، تقاضا برای گوشت قرمز گوسفندی به عرضه پیشی گرفته است.
وی اظهارداشت: بخش عمده تولید گوشت گوسفندی کشور از طریق تولیدکنندگانی همچون چوپانان عشایر و روستاییان رمه گردان صورت می گیرد که با کمبود ظرفیت مراتع و محدودیت تامین علوفه مواجه هستند که همین امر مشکلاتی را برای تولید و تامین دام سبک برای ما ایجاد کرده است.
وی با بیان این که برای واردات گوشت منجمد هیچ مشکلی نداریم، تصریح کرد: ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت گرم گوسفندی است که تجار ما در حد کشش بازارهای آسیای میانه آن را تامین و وارد می کنند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: اما برای واردات از مناطق دوردست تنها باید به دلیل طولانی بودن مسیر محصول را با هواپیما حمل و نقل کنیم که درحال حاضر گوشت گرم گوسفندی استرالیایی تامین و وارد می شود اما قیمت تمام شده محصول بالاست.
وی اضافه کرد: علاوه بر مشکل کمبود تولید بخشی از گرانی گوشت قرمز به سوء استفاده برخی در بازار برمی گردد که باید توسط دستگاه های نظارتی کنترل شود.
حجتی افزود: تلاش داریم از کشورهای مختلف گوشت گرم مورد نیاز کشور را تامین و در فروشگاه های زنجیره ای و بازار عرضه کنیم.
برچسب ها :دلیل گرانی گوشت قرمز ، محمود حجتی- وزیر جهاد کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0