کشاورزانی که اراضی خود را یکپارچه کنند ۸۵ درصد کمک بلاعوض می گیرند
کشاورزانی که در جهت یکپارچهسازی اراضی خود اقدام میکنند تا ۸۵ درصد کمک بلاعوض دریافت میکنند.
کشاورزانی که در جهت یکپارچهسازی اراضی خود اقدام میکنند تا ۸۵ درصد کمک بلاعوض دریافت میکنند.
با توجه به آنکه بیش از ۸۰ درصد اراضی کشور خرد است و تجمیع آنها میتواند افزایش عملکرد حدود ۳۰۰ درصدی را در پی داشته باشد، ترویج این روش به شش استان خشک و بیآب کشور توصیه شد.
مجری سامانههای نوین آبیاری در معاونت آب، خاک و صنایع در گفتوگو با ایانا از اجرای موفق طرحهای تلفیقی آبیاری کمفشار و قطره ای خبر داد و گفت: بیش از ۸۰ درصد اراضی کشور، خرد و پراکنده است و باید به سمت یکپارچهسازی حرکت کنیم.
عباس زارع افزود: مطابق قانون، کشاورزانی که در جهت یکپارچهسازی اراضی خود اقدام میکنند تا ۸۵ درصد کمک بلاعوض دریافت میکنند، در حالی که سایر کشاورزان که بهصورت شخصی اقدام به اجرای روشهای نوین آبیاری میکنند، باید در ازای هر هکتار هفت میلیون تومان هزینه کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی و مسئله کمبود آب، روش یکپارچهسازی در استانهای اصفهان، آذربایجان غربی، قزوین، یزد، قسمتی از خراسان و کرمانشاه ترویج شده است.
زارع ادامه داد: ۱۳۲ نفر از کشاورزان اصفهانی با تجمیع ۶۵۰ قطعه از اراضی خود، افزایش عملکرد ۳۰۰ درصدی در اراضی زراعی و باغی را رقم زدند که این مشارکت میتواند در سایر استانها گسترش پیدا کند.
تجهیز یک میلیون و ۵۲۰ هزار هکتار از اراضی کشور به سامانههای نوین آبیاری در کشور
مشاور وزیر جهاد کشاورزی از اجرا و تحویل ۱۸ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری از ابتدای امسال تا ۳۱ مردادماه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: با وجود عدم تخصیص اعتبارات در سال جاری تاکنون ۶۱ هزار هکتار دیگر نیز در حال اجرا داریم.
وی یادآور شد: از زمان آغاز نهضت گسترش روشهای نوین آبیاری تاکنون یک میلیون و ۵۲۰ هزار هکتار از سامانههای نوین آبیاری در کشور اجرایی شده است.
زارع تأکید کرد: ظرفیت فنی کشور برای گسترش روشهای نوین آبیاری در کشور حدود ۴۰۰ هزار هکتار در سال است که به دلیل نبود اعتبارات، سالانه تنها ۲۵ درصد یعنی ۱۰۰ هزار هکتار اجرایی میشود.
وی اظهار داشت: مطابق برنامههای اقتصاد مقاومتی، تکلیف شده که سالانه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشور به سامانههای نوین آبیاری تجهیز شود که بهدلیل عدم تخصیص اعتبارات با مشکلات مختلفی در این بخش روبهرو هستیم.
زارع همچنین گفت: اگر اعتبارات و بودجه مربوط به سال جاری تخصیص پیدا کند و از محل صندوق توسعه ملی نیز ۵۰۰ میلیون دلار بهزودی اختصاص یابد، بخشی از نگرانیها در این حوزه برطرف خواهد شد.
وی در پایان افزود: بهرهبرداران بخش از ایجاد سامانههای نوین استقبال میکنند، اما اختصاص نیافتن اعتبارات مانع بزرگی است که برخی را مأیوس کرده است.
برچسب ها :روشهای نوین آبیاری در کشور ، کشاورزانی که اراضی خود را یکپارچه کنند ۸۵ درصد کمک بلاعوض می گیرند ، مجری سامانههای نوین آبیاری در معاونت آب، خاک و صنایع
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0