توزیع کارت خرید اعتباری بین کشاورزان + جزییات
دهقان نیوز / کارتهای خرید اعتباری برای خرید نهادههای کشاورزی توزیع خواهد شد تا هنگام کمبود منابع ریالی برای دولت امکان دریافت این نهادهها برای کشاورز فراهم باشد.
دهقان نیوز / کارتهای خرید اعتباری برای خرید نهادههای کشاورزی توزیع خواهد شد تا هنگام کمبود منابع ریالی برای دولت امکان دریافت این نهادهها برای کشاورز فراهم باشد.
در برنامه گفتوگوی ویژه خبری که با موضوع پرداخت با تأخیر مطالبات گندم کاران کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور از دو طرح جدید دولت برای حل چالش نقدینگی کشاورزان بهویژه گندم کاران خبر داد.
به گزارش دهقان نیوز و به نقل از ایانا، در برنامه گفتوگوی ویژه خبری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و ملکزاده بهعنوان رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی بهعنوان میهمانان حاضر در استودیو و قنبری و پورمحمدی به ترتیب بهعنوان مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور بهصورت میهمان تلفنی شرکت کردند تا به بحث و بررسی چالش پرداخت نشدن مطالبات گندمکاران که نزدیک به دو ماه از معوق ماندن آنها میگذرد، بپردازند.
در ابتدا شاعری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ایران با ابراز خشنودی از این که تا ساعت ۱۶ امروز پنجشنبه با خرید ۱۰ میلیون تن گندم و افزایش تولید ۳۵ درصدی نسبت به پارسال، رکورد خرید شکسته شده است، گفت: در این میان متأسفانه دولت پیشبینی لازم را نداشته و ششهزار و ۶۶۳ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران کشور باقی مانده است.
ملکزاده، رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور نیز در اظهار نظری کوتاه در تکمیل اظهارات شاعری گفت: تاکنون ۵۰ درصد از مطالبات گندمکاران باقی مانده است و از ۱۰ تیرماه سال جاری تا امروز، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.
قنبری، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز در تماس تلفنی مجری برنامه اظهار داشت: وجوه خرید تضمینی گندم از سه منبع وجوه دولتی به اعتبار ششهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، تسهیلات بانکی به میزان پنجهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و محل درآمدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران که یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تأمین میشود که درباره گزینههای هر سه منبع یادشده، به ترتیب یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان و پنجهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
اما مهمترین بخش اظهارات برنامه گفتوگوی ویژه خبری، اعلام تدابیر تازه پیشبینی شده برای پیشگیری از بروز مشکلات پیشآمده در پرداختهای سال زراعی پیش رو از سوی معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی به جای رویه نادرست توجیههایی بود که در دولت قبل رسم بود تحویل مخاطبان برنامههای مشابه شود.
پورمحمدی در ابتدا با اشاره به روال کار خرید تضمینی گندم و نحوه پرداخت آن در یکهزار و ۲۰۰ مکان از ۳۱ استان کشور ضمن تأیید تأخیر رخ داده، اظهار داشت: از آنجا که ۱۰,۵ میلیون تن برنامه خرید گندم بوده و ۱۰ میلیون تن از این میزان خریداری شده است، لذا فقط ۵۰۰ هزار تن گندم برای خرید باقی مانده است. در واقع پس از این روال کار با سرعت بیشتر، معطوف به پرداخت مطالبات باقی مانده است.
معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با بیان اینکه از این پس برای استمرار موضوع خوداتکایی تولید گندم در کشور، نهادها و ابزارهای لازم طراحی شده است تا دیگر معضلاتی نظیر یک ماه تأخیر هم برای پرداخت دسترنج کشاورزان بروز نکند، برای نخستینبار از طریق همین برنامه اعلام کرد: نخست آنکه از هفته آینده، اوراق جدیدی در بورس اوراق بهادار به نام اوراق طلب برای خرید گندم منتشر خواهد شد تا دولت پول گندم را نقدی به کشاورز پرداخت کند. دوم اینکه کارتهای خرید اعتباری برای خرید نهادههای کشاورزی توزیع خواهد شد تا هنگام کمبود منابع ریالی برای دولت امکان دریافت این نهادهها برای کشاورز فراهم باشد. طرحهایی که بخشی از آن بهصورت محدود در سال جاری و در حد کامل در سال زراعی آینده اجرایی و ملموس خواهد بود.
برچسب ها :بورس اوراق بهادار به نام اوراق طلب برای خرید گندم ، خرید نهادههای کشاورزی ، دهقان نیوز ، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ، سال زراعی ، شاعری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ایران ، کارت خرید اعتباری کشاورزان ، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ، مطالبات گندم کاران کشور ، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ، ملکزاده، رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور ، وجوه خرید تضمینی گندم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0