راه اندازی سامانه نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی
مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی کشور، از طراحی و آغاز به کار سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی از بهمن ماه خبر داد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمد قدیری ابیانه در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در محل این سازمان برگزار شد، با اشاره به تصمیم دولت در واگذاری تأمین نهادههای کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی، گفت: بعد از این تصمیم دولت، از اواخر سال گذشته تجار برای تأمین نهادههای کشاورزی فعالانه وارد بازار شدهاند.
وی از تأمین نهادههای کشاورزی بیش از نیاز کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۱۰ وارد کننده به صورت فعالانه در حال تأمین نهادههای کشاورزی هستند و با توجه به شرایط کشور در رسیدن به خودکفایی در تولید گندم و شکر امسال نیاز به واردات گندم و شکر در کشور نخواهیم داشت.
مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی، نبود واحد نظارتی در بخش کشاورزی را یکی از مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: در حال حاضر با استقرار واحد نظارتی در بخش کشاورزی بیش از ۷۵ هزار پایش در کشور انجام شده و با متخلفان به صورت جدی برخورد میشود.
وی همچنین از طراحی سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی در کشور خبر داد و گفت: سامانه جامع نظارت و توزیع نهادههای کشاورزی مانند سامانه آرد با همکاری بانک کشاورزی برای جلوگیری از توزیع نامناسب نهادههای کشاورزی و تثبیت قیمتگذاری و همچنین جلوگیری از واسطهگری طراحی شده است.
قدیری ابیانه آغاز کار سامانه را از بهمن ماه سال جاری اعلام و تأکید کرد: با راهاندازی این سامانه دانههای روغنی، جو، گندم، سویا، ذرت، کنجاله سویا و غیره فقط از این سامانه انتقال داده شده و مشکل انتقال از بهمن ماه رفع میشود و اطلاعات نهاده از لحظه ورود به کشور تا رسیدن به دست مصرف کننده به صورت دقیق ثبت خواهد شد.
وی رفع مشکلات مالی دامداران و مرغداریها را در این سامانه پیشبینی شده خواند و خاطرنشان کرد: بانک کشاورزی متعهد شده مشکل دامداران و مرغداران را با تخصیص وام حل کرده و چنانچه هر یکی از مراحل رسیدن نهاده به دست مصرف کننده با تأخیر انجام شود، بانک سرمایه آن واحد را بلوکه میکند.
مدیر نظارت و توزیع کالاهای اساسی کشور به نقش اتحادیههای عشایری در رفع مشکل دامداریهای کوچک اشاره کرد و افزود: اتحادیههای عشایری برای مرغداریها و دامداریهای کوچک بهصورت واسطه عمل کرده و توزیع و پخش نهادههای کشاورزی این واحدها را بر عهده میگیرد.
وی از ورود اتحادیهها به حوزه واردات استقبال و عنوان کرد: با دستور جدید وزیر، اتحادیهها میتوانند به صورت مستقل با گرفتن کارت بازرگانی وارد حوزه واردات شده و بذر، کود، سم، ذرت، کنجاله سویا، جو و ادوات کشاورزی مورد نیاز خود را وارد کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0