کد خبر : 44023
تاریخ انتشار : جمعه 23 شهریور 1397 - 10:57

در میان مهندسان کشاورزی تعداد کمی بیکار مطلق هستند / کشاورزی باید به روز شود / برای فارغ التحصیلان پروژه داریم

ایجاد شرکت‌های مکانیزه به ورود دانش در کشاورزی کمک می‌کند.

ایجاد شرکت‌های مکانیزه به ورود دانش در کشاورزی کمک می‌کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی در حاشیه نمایشگاه «آتماک ایفارم» گفت: با ایجاد شرکت‌های خدمات مکانیزه، ضریب نفوذ دانش در کشاورزی بالا می‌رود.

به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایرنا، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در حاشیه دومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی در تهران گفت: ایجاد شرکت‌های خدمات مکانیزاسیون کشاورزی به کمک افراد تحصیل کرده و ارائه خدمات مکانیزه به کشاورزان، ضریب نفوذ دانش در کشاورزی را بالا می‌برد.

احمد کبیری افزود: با وجود پیشرفت ابزارهای خبررسانی، هنوز نمایشگاه‌ها جایگاه خود را حفظ کرده اند و کشاورزان با بازدید از نمایشگاه های کشاورزی می توانند تصمیم درست‌تری در مسیر کاری خود اتخاذ کنند.

وی ادامه داد: ما به شدت نیازمند به روز کردن صنعت کشاورزی‌ هستیم و این عمل جز با مکانیزه شدن صنایع این حوزه، امکان‌پذیر نیست.

کبیری با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان کشاورزی در معرفی و آموزش استفاده از ماشین آلات کشاورزی، افزود: اگر این تجهیزات درست به کار گرفته شوند بازدهی را افزایش خواهند داد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی اظهار کرد: در گذشته پدران ما با کمک حیوانات زمین های خود را شخم می زدند اما امروزه برای تولید غذای جمعیت ۸۰ میلیونی کشور باید از پیشرفته‌ترین ابزارها و تجهیزات استفاده شود.

وی همچنین تصریح کرد: در میان مهندسان و کارشناسان کشاورزی، تعداد کمی بیکار مطلق هستند و سعی کرده ایم سالانه پروژه هایی را برای فارغ التحصیلان این رشته تعریف کنیم. با این حال بیشتر آنان بیشتر به دنبال یک شغل مستمر هستند.

کبیری با اشاره به اینکه برخی می گویند اگر در صنعت کشاورزی از ابزار آلات پیشرفته استفاده کنیم، نیروی کار ما بلااستفاده می ماند، تصریح کرد: ما دهها سال است که مشغول تولید ماشین آلات کشاورزی هستیم اما همچنان نیاز به نیروی کار وجود دارد. پس با کنار گذاشتن این دیدگاه باید موانع توسعه مکانیزاسیون را از بین ببریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: برای کشاورزی با سه تا پنج هکتار زمین کشاورزی، امکان استفاده از ماشین آلات کشاورزی وجود ندارد. راهکارهایی برای رفع این مشکل اندیشیده شده اما تاکنون اجرای آنها موفقیت آمیز نبوده است.

کبیری در توضیح این راهکارها به جلوگیری از خرد شدن بیشتر قطعات زمین‌های کشاورزی از طریق قانون ارث اشاره کرد و افزود: این راهکار از سوی تعاونی‌های تولید معرفی شده اما صرفا توانسته است بخشی از این ماجرا را پوشش دهد.

وی تاکید کرد: اگر این معضل حل شود، استفاده از ابزار آلات کشاورزی مفهوم دیگری پیدا می کند زیرا خرید یک مجموعه کامل از ماشین آلات کشاورزی برای کسی که تنها چند هکتار زمین دارد صرفه اقتصای ندارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.