کد خبر : 29409
تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 بهمن 1395 - 18:28

درآمد میلیونی با پرورش مرغ و بلدرچین + عکس

پرورش مرغ بومی جزو عرصه های تولیدی است که مورد حمایت قرار گرفته است.

پرورش مرغ بومی جزو عرصه های تولیدی است که مورد حمایت قرار گرفته است.

یک کارآفرین گفت: کار تولید را دوست داشتم و توانستم کارگاه پرورش مرغ بومی و بلدرچین را راه اندازی کنم و سالانه ۲۴ میلیون تومان درآمد کسب کنم.

به گزارش خبرنگار حوزه کار و کارآفرینی دهقان نیوز، بزرگترین بهره‌برداران از بازارهای جهان، افرادی بوده‌اند که نیازهای مشتریان را دقیق‌تر شناسایی کرده‌اند. افزایش بی‌اعتمادی مشتریان به بازار مواد غذایی، می‌تواند یک فرصت طلایی برای تولیدکنندگان محصولات ارگانیک یا طبیعی تلقی شود.

به‌عنوان مثال استفاده از آنتی‌بیوتیک و مواد شیمیایی و دارویی در برخی واحدهای صنعتی و بزرگ مرغداری باعث شده است که مشتریان اعتماد خود را به این دسته از محصولات از دست بدهند و غذاهای ارگانیک یا در اصطلاح بازار ایران «محصولات محلی» مشتریان زیادی را به خود جذب کند.

در هر حال این مرغ بومی یا همان مرغ‌های‌محلی ایران، نوعی نژاد بسیار مقاوم به‌شمار می‌آیند. آنها در مقابل بیماری‌ها، گرما و سرما تحمل بالایی دارند و این مزیت باعث می‌شود که ایجاد یک واحد تولیدی مرغ‌بومی نه‌تنها هزینه‌هایتان را کاهش می‌دهد بلکه شما را با ضرر و زیان کمتری ناشی از تلفات هم مواجه می‌کند.

پرورش مرغ بومی به دلیل برخورداری از ویژگی هایی که به آن اشاره شد، جزو عرصه های تولیدی است که در چارچوب اقتصاد مقاومتی با هدف تولید محصول ارگانیک و اشتغالزایی مورد حمایت قرار گرفته است.

این موضوع می‌تواند برای صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، درآمد سرشاری را رقم بزند.

 «پرورش مرغ بومی» یکی از مطلوب‌ترین این گزینه‌هاست. مطلوب از آن جهت که پرورش مرغ‌بومی در سطح صنعتی و مرغداری‌های بزرگ توجیه اقتصادی ندارد و در نتیجه تولیدکنندگان باتجربه و بزرگ قادر به رقابت با بازار کوچک شما نیستند.

مهرداد پاهنگ افزود: با ۳۰ میلیون پول آورده و ۱۰ میلیون تسهیلات قرض الحسنه ۴ درصد که از بسیج سازندگی دریافت کرده ام، توانستم دو سالن پرورش مرغ و بلدرچین را در روستا احداث کنم و در هر دوره ۵ هزار جوجه را به سالن ها جهت پرورش انتقال دهم.

وی با بیان اینکه در زمینه بازار فروش مشکلی ندارد، افزود: سوخت بزرگترین مشکل ما در زمینه پرورش مرغ بومی و بلدرچین است و مسئولان مربوطه همکاری مناسبی در این خصوص ندارند و این موضوع باعث تلفات زیادی در بین مرغ ها و بلدرچین در حال پرورش می شوند.

این کارآفرین ۲۶ ساله با بیان اینکه با راه اندازی این دو سالن ۲ نفر نیز به صورت موقت به اشتغال مشغول شده اند، اظهار کرد: جوانان با بهره گیری از تسهیلات قرض الحسنه بسیج سازندگی می توانند با ورود به عرصه طرح های اقتصاد مقاومتی، برای خود اشتغال و برای معیشت خانواده خود را تضمین کنند.

وی با بیان اینکه سالانه سه دوره پرورش در سالن ها دارد، خاطر نشان کرد: این کار با توجه به اینکه کار دولتی کم است، بهترین راه برای تامین مخارج به حساب می آید و با راه اندازی این کار توانستم چندین نفر دیگر را تشویق به اجرای طرح های اشتغال زایی در این روستا کنم که به زودی شاهد افتتاح و راه اندازی این طرح ها خواهیم بود.

۴۷۵۲۲۴۷۴۷۳۷۴۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.