دانش آموختگان کشاورزی فاقد مهارت عملی هستند
بهره وری و ضریب پایین نفوذ دانش از مهمترین مشکلات کشاورزی است.
دانش آموختگان کشاورزی فاقد مهارت عملی هستند
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: دانش آموختگان بخش کشاورزی در رشته های مختلف فاقد مهارت عملی لازم برای حضور در بازار کار و فعالیتهای مرتبط هستند.
محمد حاجیان شهری، بهره وری و ضریب پایین نفوذ دانش را از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی ذکر و بیان کرد: راهکار حل این مشکلات بهره گیری از دانش آموختگان مهارت دیده در بخش کشاورزی است.
وی برگزاری دوره های آموزشی برای توان افزایی را از برنامه های این حوزه ذکر و بیان کرد: در همین چارچوب طی چهار سال اخیر افزون بر سه هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاهی در بخش کشاورزی خراسان رضوی دوره های مهارتی و آموزشی را گذرانده اند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: از سال ۱۳۸۱ آغاز فعالیت رسمی سازمان نظام مهندسی کشاورزی تاکنون ۱۷ هزار و ۳۰۰ نفر عضو این سازمان شده اند و هم اکنون حدود چهار هزار نفر عضو حقیقی و ۱۰۰ عضو حقوقی در این نها دارای پرونده فعال هستند.
وی ادامه داد: ۸۵ درصد این اعضا دارای مدرک کارشناسی، ۱۴ درصد مدرک کارشناسی ارشد و یک درصد دارای تحصیلات دکترا هستند. ۴۱ درصد اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی را بانوان تشکیل می دهند.
حاجیان گفت: ظرف چهار سال اخیر هزار و ۱۵۵ فرصت شغلی برای اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی در خراسان رضوی ایجاد شده است. همچنین در این مدت ۹۵۰ نفر از اعضای حقیقی و حقوقی این سازمان تائید صلاحیت و رتبه بندی شده اند.
وی همچنین گردش مالی سالانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی را ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: خط مقدم سلامت جامعه مسئولان فنی کلینیکهای گیاه پزشکی هستند. مصرف صحیح کود و سم در بخش کشاورزی و تولید محصولات مختلف از اهمیت فراوانی دارد.
برچسب ها :دانش آموختگان کشاورزی ، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران ، کلینیکهای گیاه پزشکی ، مهمترین مشکلات بخش کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0