توضیح حجتی در خصوص مشکلات اعطای وام اشتغال روستایی
آئین نامههایی نظیر به ازای هر ۱۰۰ میلیون تومان یک نفر اشتغال٬ قابل درک نیست.
حجتی در خصوص مشکلات اعطای وام های اشتغال روستایی گفت: متاسفانه اختیاراتی را به یک عده دادهاند که خیلی با مسائل آشنا نیستند. آئین نامههایی نظیر به ازای هر ۱۰۰ میلیون تومان یک نفر اشتغال٬ قابل درک نیست. این آیین نامهها که توسط وزارت کار و دیگر مراجع بدون واقع بینی انجام گرفته در حال تجدید نظر توسط چند تن از نمایندگان و دولتیهاست.
وزیر جهاد کشاورزی در بجنورد با تقدیر از آستان قدس رضوی برای احیا قناتها گفت: به هیچ وجه از دولت عملیات اجرایی نخواهید، چرا که دولت باید حمایت، رفع موانع و سهولت در اخذ مجوز را در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از تسنیم، محمود حجتی در جلسه آب کشاورزی استان اظهار داشت: هدف اصلی وزارتخانه این است تا بتوانیم راندمان آبیاری را بالا برده و از میزان هدر رفت آب در صنایع و کشاورزیها جلوگیری کنیم.
وی در خصوص تصمیم گیریها در حوزه آب و مسائل خاص در این زمینه افزود: با توجه به تصمیم گیری کارگروه دولت و مصوبات٬ تصمیم گیریها در این زمینه به کارگروه استانی واگذار شده که ریاست آن نیز بر عهده استاندار است. تصمیمگیری در این گروه کاری مبنای عمل قرار میگیرد.
حجتی، پایداری تولید را عامل اصلی و نیاز همگانی دانست و تصریح کرد: قوام و بقا در پایداری تولید این است که در حفظ و بهبود سفرههای آبی زیر مینی٬ خوب عمل کنیم. نظر بنده این است تصمیمگیریها از حوزه استانی باید به دشتها تغییر پیدا کند و متولیان هر دشت به طور جداگانه در خصوص منابع آبی خود تصمیمگیری کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشکلات آبی از زمانی آغاز شد که اقدام به حفر چاه کردیم٬ خاطرنشان کرد: قنوات که به عنوان سرمایه در اختیار ما قرار دارند بهترین روش تامین آب هستند و باید دوباره قنوات حمایت و پشتیبانی شوند. از آستان قدس هم که در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده تشکر میکنیم.
وی در خصوص مشکلات اعطای وام های اشتغال روستایی افزود: متاسفانه اختیاراتی را به یک عده دادهاند که خیلی با مسائل آشنا نیستند. آئین نامههایی نظیر به ازای هر ۱۰۰ میلیون تومان یک نفر اشتغال٬ قابل درک نیست. این آیین نامهها که توسط وزارت کار و دیگر مراجع بدون واقع بینی انجام گرفته در حال تجدید نظر توسط چند تن از نمایندگان و دولتیهاست.
حجتی به بیان مشکلات در زمینه شیر نیز پرداخت و با بیان اینکه شیر باید در زنجیره تولید حل بشود٬ تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته نظیر هلند و آمریکا این کار انجام می شود. در تولید انبوه و اقتصادی باید استراتژی از مزرعه تا سفره لحاظ بشود. به طور مثال تولید کننده مرغ نباید غذای دام را از بازار بخرد بلکه باید آن را تولید کند، در غیر از این با شکست مواجه خواهند شد.
وی در پایان با بیان اینکه همه مصرف کنندهها اعم از ارگان های دولتی، مردم و مراکز خدماتی٬ باید به شکلی عمل کنند که مصرف آب را به استاندارد برسانند افزود: به طور مثال آیا فضای سبزها به این نتیجه رسیدهاند که مشکل آب داریم. با توجه به این که چمن بیشتر از برنج آب مصرف میکند٬ اما هنوز در این زمینه تغییری حاصل نشده است. فرهنگ استفاده درست از آب باید همگانی شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0