توزیع بذر رایگان بین کشاورزان
برای افزایش تولید ،بهره وری و حفظ آب و خاک در صورت درخواست کشاورزان این اداره کل آمادگی دارد بذر رایگان بین بهره برداران خمین توزیع کند.
برای افزایش تولید ،بهره وری و حفظ آب و خاک در صورت درخواست کشاورزان این اداره کل آمادگی دارد بذر رایگان بین بهره برداران خمین توزیع کند.
به گزارش دهقان نیوز و به نقل از ایرنا، یوسف یوسفی در نشست بررسی مشکلات کشاورزان خمین، افزود: در مناطقی که از بارندگی مناسب برخوردار است برای حفظ آب و خاک و افزایش تولید و درآمد ، کشت گیاهان دارویی و یا یونجه توصیه می شود.
وی ادامه داد: کشت این گونه گیاهان نسبت به گندم از توجیه اقتصادی بالاتری برخوردار است و با معضلات خشکسالی خمین این الگوی کشت آب بر باید تغییر کند.
یوسفی افزود: تا چند سال اخیر استقبال خوبی از یونجه کاری در این استان می شد چرا که بذر یونجه به صورت رایگان توزیع می شدبه طوریکه سالانه حدود سه هزار هکتار یونجه کاری صورت می گرفت و در مجموع ۲۰ هزار هکتاراز مراتع استان تا سال ۸۰ زیر کشت یونجه دیم رفت.
یوسفی اظهارکرد: با کمبود اعتبار و توزیع نشدن بذر رایگان و از طرف دیگر خشکسالی متوالی و دیر بازده بودن یونجه از کشت یونجه دیم در این ستان در چند سال اخیر اسقبال نشد.
وی گفت: برای افزایش تولید ،بهره وری و حفظ آب و خاک در صورت درخواست کشاورزان این اداره کل آمادگی دارد بذر رایگان بین بهره برداران خمین توزیع کند.
وی بیان کرد: در سه دهه اخیر، ۸۰۰۰ پرونده که نسبت به ملی بودن اراضی کشاورزان معترض بودند در کمسیون ماده واحده تشکیل شد که ۵۰ درصد این پرونده ها تاکنون بررسی شده است.
وی ادامه داد: پرونده های باقی مربوط به کشاورزانی است که بر مالکیت ملی عرصه های طبیعی اعتراض دارند اما، جهاد کشاورزی تلاش می کند که این پرونده ها قضایی نشود و به گونه ای حل و فصل شود.
وی ادامه داد: ۴۷۵ پرونده در حوزه اراضی ملی در خمین تشکیل شده که ۳۷۰ مورد آن رسیدگی شده است.
وی بیان کرد: با پیگیری یگان حفاظت این اداره کل در سال جاری اراضی که توسط زمین خواران و افراد سودجو مورد تصرف قرار گرفته بود شناسایی شد و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی ادامه داد: درسال جاری در قالب ۲۲ پرونده اراضی مورد تعرض به مساحت ۲۲۳ هکتار در دستور کار است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: خشکسالی در چند سال اخیر به شدت باعث کاهش درآمد کشاورزان این شهرستان شده است.
محمد ابراهیم رضایی افزود: تجاوز به یک متر از اراضی ملی تجاوز به ۷۰ میلیون جمعیت کشور است.
وی خواستار حل مشکلات کشاورزان بر سر مالکیت اراضی ملی با منابع طبیعی شد و افزود: این معضل باید در چار چوب قانون حل شود.
معیشت بیش از ۳۲۰۰ خانوار در شهرستان خمین وابسته به مراتع و منابع طبیعی است.
برچسب ها :افزایش تولید ،بهره وری و حفظ آب و خاک ، بذر یونجه ، بذر یونجه به صورت رایگان ، توزیع بذر رایگان بین کشاورزان ، خشکسالی ، درآمد ، کشت گیاهان دارویی ، مشکلات کشاورزان بر سر مالکیت اراضی ملی با منابع طبیعی ، ملی بودن اراضی کشاورزان ، یونجه کاری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0