متاسفانه این طرح چیزی جز آمارگیری و میرزابنویسی نوین نیست. ساختارها بسیار ضعیف و در حد شعار است. شان کارشناس کشاورزی بسیار پایین اورده شده و بایستی در پی کشاورز بدود. لباسی که دادن بدون لحاظ گرفتن نظر کارشناس طراحی شده و کفشی که قرار بود بدن گم شد. سطحی که به هر کارشناس دادن بسیار فراتر از ظرفیت یک کارشناس بوده و امکانات نیز در حد صفر است. متاسفانه با گماشتن مدیران ضعیف و فرسوده در بخش حساس کشاورزی مملکت رو به بیراهه می برن. شما هم که فقط حرف مدیران را منعکس میکنید و نظر افراد پایین دست رو لحاظ نمیکنید. چنان تو بوق و کرنا کردن این طرح رو گویی فرشته نجات بخش کشاورزی است. در حالیکه بهبود بخش کشاورزی در گرو مدیریت علمی نه سیاسی و استفاده از ابزار روز است. نه در شعار و ارائه لباس فرم و کلاه !
اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی / تقسیم عرصه کشاورزی ایران به ۱۰ هزار پهنه
طرح پهنه بندی عرصه های کشاورزی با توجه به شرایط آبی و خاکی هر منطقه متفاوت خواهد بود.
عرصه های کشاورزی به ۱۰ هزار پهنه در کشور تقسیم بندی می شود
مهران ابوالحسنی در جلسه توجیهی اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در خراسان جنوبی افزود: طرح پهنه بندی عرصه های کشاورزی با توجه به شرایط آبی و خاکی هر منطقه متفاوت خواهد بود.
وی گفت: با اجرای این طرح هر کارشناس مسئول مانند وزیر جهاد کشاورزی آن منطقه مسائل و مشکلات بخش های مختلف کشاورزی را رصد می کند و از این طریق شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان، افزایش تقاضا و تولید محصول سالم تر و با کیفیت تر خواهیم بود.
وی به اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در ایران اشاره کرد و افزود: این طرح سال گذشته با ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی به صورت نمونه آزمایشی(پایلوت) در استان های اردبیل، آذربایجان شرقی، گلستان و کرمانشاه اجرا شد.
وی ادامه داد: علاوه بر چهار استان یادشده استان های خراسان رضوی، کرمان، مازندران، آذربایجان غربی، گیلان، زنجان و فارس متقاضی اجرای این طرح بودند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر قرار است طرح یاد شده در تمام استان ها اجرا شود.
ابوالحسنی یادآور شد: عرصه های کشاورزی به پنج منطقه تقسیم شده که خراسان جنوبی جزو منطقه پنجم یعنی در شرق کشور واقع شده است.
وی افزود: در اولویت اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی نخستین سفر استانی به خراسان جنوبی آغاز شد و امروز جلسه توجیهی اجرای این طرح با حضور رئیسان جهاد کشاورزی شهرستان ها، بخش های اجرایی و سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.
مدیرکل دفتر شبکه ملی کشاورزی و مدیریت دانش وزارت جهاد کشاورزی گفت: اجرای طرح یاد شده مبتنی بر سه اصل تجهیز، نوسازی و آماده سازی مراکز خدمات کشاورزی ، پهنه بندی و مدیریت دانش و ارائه آگاهی ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیار تولید کنندگان و بهره برداران است.
ابوالحسنی هدف اصلی این طرح را ارایه اطلاعات و دانش مورد نیاز کشاورزان دانست و ابراز امیدواری کرد که با فعال شدن مراکز تحقیقاتی، فعالان بخش کشاورزی بتوانند در سریع ترین زمان ممکن به بهترین اطلاعات مورد نیاز دست یابند و مشکلات خود را مطرح و با دریافت پاسخ آن را اجرایی کنند.
انتهای پیام /*
[ad_2]
برچسب ها :اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در ایران ، عرصه کشاورزی ایران ، مدیرکل دفتر شبکه ملی کشاورزی و مدیریت دانش وزارت جهاد کشاورزی ، وضعیت اقتصادی کشاورزان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1