بهره برداران گیاهان دارویی وام می گیرند
تسهیلات در بخش کشت ارگانیک و تکثیر گیاهان دارویی و فرآوری آنها از سوی «سامانه کارا» در حال پرداخت است.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش کشت ارگانیک و تکثیر گیاهان دارویی و فرآوری آنها از سوی «سامانه کارا» در حال پرداخت به بهره برداران است که می تواند نقش مهمی در اشتغال و توسعه این بخش داشته باشد.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایرنا، حسین زینلی در گفتگو با خبرنگار ایرنا در ارومیه افزود: در صورت استقبال بهره برداران و تولید کنندگان دو هزار میلیارد ریال تسهیلات اضافی نیز برای ایجاد اشتغال در این حوزه تخصیص می یابد.
وی ادامه داد: توسعه زنجیره های تولید در کشت گیاهان دارویی و تقویت ذخایر ژنتیکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش و ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه های درمان است.
زینلی، واردات گیاهان دارویی در سال گذشته به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار و اسانس به ارزش ۹۲ میلیون دلار را یادآوری کرد و گفت: با توسعه کشت گیاهان دارویی افزون بر صرفه جویی در مصرف آب، واردات این بخش نیز کاهش می یابد.
او با اشاره به قطب بندی فعالیت های تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و یکپارچگی در انجام تحقیقات افزود: قطب بندی بر حسب استعدادها از امسال در کشور اجرا می شود و محققان در قطب های خود و در حوزه های مشخص فعالیت می کنند که این کار به تقویت مناطق فعال در تولید و استعدادهای خاص منجر می شود.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: برندسازی برای گیاهان دارویی بومی و تولید اقتصادی و تجاری سازی آن در دستور کار است.
زینلی گفت: استفاده از ظرفیت مرزی و آب و هوایی و تعامل با کشورهای همسایه در آذربایجان غربی می تواند نقش مهمی در صادرات گیاهان دارویی کشور به اروپا ایفا کند.
وی درباره توسعه کشت گل محمدی در آذربایجان غربی و حمایت دولت نیز گفت: توسعه ۳۰ هکتار گلمحمدی در این استان برای امسال پیش بینی شده بود که به ۷۷ هکتار افزایش یافت.
وی بیان کرد: از افزایش کشت این گیاه در آذربایجان غربی تا سطح زیر کشت ۱۰۹ هکتار حمایت می شود و در این راستا برای هر هکتار توسعه کشت گل محمدی ۲۵ تا ۳۰ میلیون ریال یارانه و تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار داده می شود که ۱۰ درصد آن مربوط به هزینه های کشاورز است.
وی با اشاره به سود آور بودن کشت گیاه سماق در آذربایجان غربی گفت: ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در این استان است که هنوز واحد فراوری برای آن وجود ندارد.
زینلی بیان کرد: بیدمشک و بادرشبو از گیاهان ارگانیکی این استان نیازمند سرمایه گذاری است.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به حمایت از کشت گیاه بادرشبو در آذربایجان غربی گفت: ۱۷۰ هکتار از زمین های استان زیر کشت بادرشبو است که اینگیاه دارویی هیچ کودی دریافت نمی کند و کاملا ارگانیک کشت می شود.
به گزارش ایرنا، همایش ملی کشت ارگانیک و گیاهان دارویی به مدت ۲ روز در ارومیه با شرکت تولید کنندگان و کارشناسان و محققان این بخش برگزار می شود؛ در این ۲ روز ۱۹۷ مطلب و نوشته به صورت سخنرانی، پوستر و مقاله ارایه می شود.
افزون بر ۲۰ هزار گونه گیاه دارویی در کشور شناسایی شده است که هشت هزار گونه آن در آذربایجان غربی می روید.
برچسب ها :بهره برداران گیاهان دارویی وام می گیرند ، گیاهان دارویی ، مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0