کد خبر : 32969
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 مرداد 1396 - 11:40

یک خبر خوب برای متقاضیان پرورش ماهی در قفس

پرورش ماهی در قفس در بسیاری کشورها نوعی پرورش ارگانیک محسوب می‌شود

اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای پرورش ماهی در قفس

سیف الله حقیقی در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: از این میزان اعتبار افزون بر ۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مصوب و به بانک عامل معرفی و از سوی متقاضیان دارای شرایط جذب شده است.
وی تصریح کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، با تمهیدات دولت تدبیر وامید سال گذشته بیش از ۲۰میلیون قطعه بچه ماهی در دریای خزر، عمان، خلیج فارس و دریاچه های پشت سدها در قفس پرورش داده شد.
قائم مقام رئیس سازمان شیلات و مجری طرح پرورش ماهی در قفس، تولید بیش از ۱۰ هزار تن ماهی پرورشی در سال گذشته را یادآور شد و گفت: بخش عمده تولید ماهی در پشت سدها مربوط به استان های لرستان، هرمزگان و چهارمحال وبختیاری است.
وی بزرگترین قفس پرورش ماهی خاورمیانه را در بندر ‘آفتاب’ هرمزگان با ظرفیت تولید ۵ هزار تن اعلام کرد و گفت: در نیمه نخست امسال ۳ هزار تن و تا پایان سال جاری نیز ۲ هزار تن مابقی برداشت خواهد شد.
حقیقی تاکید کرد: پرورش ماهی در قفس در بسیاری کشورها نوعی پرورش ارگانیک محسوب می‌شود، زیرا محیط پرورش محصور بوده و تنها کنترل و غذاست که توسط انسان انجام می‌شود و علاوه بر آن، گونه‌ هایی که در قفس‌ها قرار می‌گیرند نیز دریایی هستند.
وی توضیح داد: براساس مطالعات انجام‌ شده، صیادان اقشار آسیب ‌پذیری هستند که با توجه به وضعیت ذخایر دریایی و کاهش آن که هر ساله شاهد هستیم، باید روش دیگری برای تامین معاش آنها پیدا شود و روش پرورش ماهی در قفس می‌تواند جایگزین مناسبی برای صیادان باشد.
حقیقی یادآور شد: صیادان می‌توانند با شرکت در تشکل‌ها بصورت جمعی در پرورش ماهی در قفس شرکت کنند که این امر می‌تواند از لحاظ سرمایه ‌ای نیز به آنها کمک کند.
قائم مقام رئیس سازمان شیلات ایران از تولید ۷۰۰ تن ماهی پرورش در قفس نخستین بار در چهارمحال و بختیاری ابراز رضایت کرد و گفت: در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید و استفاده بهینه از منابع آبی این استان، برنامه ریزی منسجم طرح پرورش ماهی درقفس و پشت سدهای بزرگ منطقه در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار دارد.
در روش پرورش ماهی در قفس، ماهی درون یک قفس یا سبد قرار می گیرد و آب به صورت آزاد بین منبع آبی و قفس در جریان است.
به گزارش ایرنا، تعداد ۴۲۹ مزرعه پرورش ماهی مجاز و ۱۰ مزرعه تکثیر بچه ماهی سردابی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانه های کارون، زاینده رود و بخشی از دز است که سالانه با تولید ۲۳ هزار تن ماهی سردآبی، این استان مقام نخست تولید ماهی قزل آلای کشور را دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.