کد خبر : 36224
تاریخ انتشار : شنبه 18 آذر 1396 - 20:26

پرداخت تسهیلات اشتغالزا با سود ۶ درصد به روستاییان

روستاییان تسهیلات ۶ درصدی از محل قرض الحسنه بانک ها دریافت می کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با هدف ایجاد اشتغال پایدار در یک هزار روستای کشور، روستاییان تسهیلات ۶ درصدی از محل قرض الحسنه بانک ها دریافت می کنند .

به گزارش دهقان نیوز به نقل از ایسنا، سید حمید کلانتری در جلسه شورای اشتغال شهرستان آبادان که با حضور استاندار خوزستان، امام جمعه، فرماندار ویژه آبادان، نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، قائم مقام سازمان منطقه آزاد اروند و دیگر مسئولان استانی و شهری در سالن الغدیر فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، به دریافت اعتبارات روستائی از صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: با هدف ایجاد اشتغال پایدار در یک هزار روستای کشور، روستاییان تسهیلات ۶ درصدی از محل قرض الحسنه بانک ها دریافت می کنند .

وی افزود : این طرح در حال بررسی نهایی است و به زودی اجرایی می شود و روستاییان مناطق مرزی ۲ درصد تخفیف بازپرداخت تسهیلات را نیز دریافت می کنند .

کلانتری ادامه داد : در گام نخست این طرح بیش از ۳۰۰ روستای سراسر کشور انتخاب شده و در اولویت قرار گرفته اند که سهم استان خوزستان ۸۰ روستا است. همچنین در این طرح ۱۹ روستای شهرستان آبادان قرار گرفته است .

وی در بخشی از سخنان خود خواستار تشکیل تعاونی توسعه عمرانی شهرستان در آبادان شد و اظهار کرد : تعاونی که به موجب آن بخشی از فعالیت های دولتی مسئولان شهری به مردم و بخش خصوصی واگذار می شود باید تشکیل شود .

کلانتری ، با بیان اینکه تاکنون ۵۵ تعاونی عمران شهرستان در کشور تشکیل شده است ، گفت : می توان با مشارکت تمام مردم در هر شهرستان یک تعاونی توسعه و عمران شهرستان تشکیل داد .

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود : این اقدام باید در شهرستان آبادان نیز انجام شود زیرا این تعاونی نقش مدیریتی دارد و با ترک تشریفات مزایده به مناقصه کار می کند .

وی با بیان اینکه دولت بنگاه دار و اداره کننده واحدهای صنعتی نیست، عنوان کرد : وقتی کارها بدست مردم اجرا شود شاهد آن خواهیم بود که آن کارها به خوبی به سرانجام می رسند و دولت باید راه را هموار و موانع را رفع کند زیرا کار باید به دست مردم انجام شود .

کلانتری ادامه داد : باید فضای آزاد کار برای سرمایه گذاران را فراهم کرده و در کارشان سنگ اندازی نکنیم زیرا سنگ اندازی در کار سرمایه گذاران به هیچ وجه خوب و شایسته نیست و سبب فرار آن ها می شود

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز تاسف از وضعیت بیکاری در آبادان، سه اقدام عمده برای حل مشکلات بیکاری در آبادان را شناسایی ظرفیت و استعدادهای منطقه ای و محلی، شناسایی موانع اشتغال و ارائه راهکارهای مناسب و استفاده از ظرفیت ها دانست و افزود: واقعا تاسف آور است برای شهری مانند آبادان که دارای استعدادهای پیرامونی فراوان، منطقه آزاد اروند، نزدیکی به کشور عراق به عنوان یک بازار مصرفی، اتصال به اقتصاد دریا اعم از صید و صیادی، حمل و نقل ، کشتیرانی و بندر است با مشکلی بنام بیکاری مواجه است .

کلانتری با بیان اینکه باید نواقص شناسایی و مدیران برای رفع آن ها اهتمام ویژه داشته باشند، افزود : امیدوارم با اقدام مدیران در جهت رفع نواقص و اهتمام ویژه آنها پویایی اقتصاد و اشتغال پایدار در شهر آبادان را هرچه زودتر مشاهده کنیم .

وی خواستار تشکیل کارگروه ویژه ای بر اساس مزیت های نسبی در شهرستان آبادان شد و اظهار کرد : باید این کارگروه بر مبنای اولویت ها نقشه راهی طراحی و ایجاد کند زیرا در هر بخش یک ظرفیت و یک محدودیت هایی وجود دارد که می بایست این ظرفیت ها شناسایی و مشکلات رفع شوند .

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، ادامه داد : باید در این کارگروه کارشناسان قوی حضور داشته باشند تا با پیگیری مشکلات و انجام امور، اقداماتشان دارای خروجی و نتیجه باشد .

کلانتری به رفع مشکل بیکاری در شهر ۳۰۰ هزار نفری آبادان در سال جاری اشاره و تصریح کرد : امسال نسبت به سال ۹۰ براساس اطلاعات سازمان آمار کشور برای شهر ۳۰۰ هزار نفری آبادان ، مشکل بیکاری ۷ هزار نفر رفع شده است .

وی از وجود ۲۸۳ تعاونی فعال در آبادان خبرداد و افزود : از این تعداد ۱۰۴ تعاونی در بخش کشاورزی، ۶۷ تعاونی در بخش مسکن، ۳۶ تعاونی در بخش خدمات و ۲۰ تعاونی نیز در بخش حمل و نقل شهرستان آبادان فعالیت می کنند .

کلانتری یکی از راهکارهای کمک به رفع بیکاری را سرمایه های خرد مردم در قالب تعریف تعاونی و تجمیع دانست و ادامه داد : این ها سبب بالا رفتن بهره وری و ارتقای کیفیت کارها می شود، هر چه تولیدات تعاونی ها صادر شود قدرت رقابت پذیری بالاتر و درآمدها نیز بیشتر می شود .

وی با ابراز تاسف از وجود ۲۳ واحد فعال مزرعه پرورش میگو در شهر چوئبده ، اظهار کرد : با وجود ۱۲۳ مزرعه پرورش میگو در شهر چوئبده تنها ۲۳ واحد آن فعال هستند که این نیز جای بسی تاسف دارد .

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، پیوند میان منطقه آزاد اروند با واحدهای تولیدی و شرکت های صنعتی را عامل هم افزایی، تولید و اشتغال در این منطقه دانست و بیان کرد : با توجه به اینکه ۱۶ درصد از جمعیت شهرستان آبادان را روستا نشین ها تشکیل می دهند آنان می توانند از طرح توسعه روستاها نیز بهره مند شوند .

وی در بخش پایانی سخنان خود به ظرفیت وجود سه نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: شهرستان آبادان باید از ظرفیت سه نماینده خود به نحو مطلوب در جهت پیگیری مسائل و حصول نتایج، بهره کافی را ببرد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.