کد خبر : 55180
تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 شهریور 1399 - 16:40

مدیرعامل شرکت سهامی زراعی فعالیت‌های کشاورزی و غیرکشاورزی:

مدیران دولتی اطلاعات درستی از فعالیت شرکت‌های سهامی کشاورزی ندارند / شرکت‌های سهامی زراعی می توانند کشاورزان را نجات دهند

مدیران دولتی اطلاعات درستی از فعالیت شرکت‌های سهامی کشاورزی ندارند / شرکت‌های سهامی زراعی می توانند کشاورزان را نجات دهند

تنها راه نجات کشاورزان خرد در سال زراعی جاری شرکت‌های سهامی زراعی است.

تنها راه نجات کشاورزان خرد در سال زراعی جاری شرکت‌های سهامی زراعی است.

مدیرعامل شرکت سهامی فعالیت‌های کشاورزی و غیرکشاورزی در واکنش به افزایش چند برابری هزینه‌های تولید در سال جاری گفت: تنهاترین راه نجات کشاورزان خرد در این شرایط فعلی تحت شرکت‌های سهامی است که منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری و درآمدشان می‌شود.

غلامحسین طباطبایی گفت: ۸۶ درصد کشاورزی کشور توسط کشاورزانی انجام می‌شود که کمتر از ۱۰ هکتار زمین دارند و به اصطلاح کشاورزان خرد به حساب می‌آیند و تنها ۱۴ درصد فعالیت‌های کشاورزی دارای شرایط کشاورزی اقتصادی است.

وی افزود: در کشاورزی شرکت‌های سهام زراعی کشاورزان می‌توانند با تشکیل یک شرکت زیر نظر شرکت‌های سهامی قرار گیرند و در این شرایط فعالیت‌های اقتصادی‌تری انجام دهند و همچنین از معافیت مالیاتی به مدت ۱۰ سال استفاده کنند.

وی ادامه داد: کشاورزانی که به این صورت و تحت لوای شرکت‌های سهامی فعالیت می‌کنند بر اساس محاسبات انجام شده دو تا دو نیم برابر زمین‌های مجاور که متعلق به کشاورزان خرد است بهره‌وری دارند.

وی تصریح کرد: برای اینکه محصولات کشاورزان به شکل مناسب‌تری در بازار عرضه شود برند سزا ایجاد شده و تمام شرکت‌های سهامی محصولات خود را با این برند در بازار عرضه می‌کنند تا مصرف‌کنندگان از شرایط تولید آن محصول اطمینان لازم را داشته باشند.

وی گفت: یک سال و نیم است که صاحبان شرکت‌های سهامی این شرکت سهامی را تحت نظارت سازمان تعاون روستایی و وزارت جهاد کشاورزی تشکیل داده‌اند اما باید اذعان داشت که مدیران دولتی هنوز اطلاعات درستی از فعالیت شرکت‌های سهامی بخش کشاورزی ندارند.

وی افزود: اراضی که تحت مدیریت این شرکت‌های سهامی قرار دارد حداقل دارای ۴۰ هکتار مساحت است و در مجموع ۷۰ هزار هکتار را تحت پوشش خود قرار دادند که کمتر از یک درصد از اراضی کشاورزی را پوشش می‌دهند.

طباطبایی گفت: کشاورزان تحت این شرایط فعالیت می‌کنند قدرت چانه‌زنی و فروش محصولات خود در شرایط بهتری دارند. همچنین با توجه به اینکه محصولات آنها به صورت یکجا و تحت یک مدیریت تهیه می‌شود هزینه‌های تولید کمتری دارند.

وی در واکنش به سئوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه با توجه به افزایش چند برابری هزینه‌های تولید در سال زراعی پیش رو آیا کشاورزان تحت فعالیت در شرکت‌های سهامی از سوددهی لازم بهره‌مند خواهند شد یا خیر گفت: در این شرایط اقتصادی که هزینه‌های تولیدکنندگان افزایش یافته بهترین راه نجات کشاورزان فعالیت در شرکت‌های سهامی زراعی است.

وی افزود: کشاورزان با فعالیت در قالب این شرکت‌های سهامی می‌توانند هزینه‌های خود را کاهش و مدیریت دهند و در نتیجه بهره‌وری و درآمد بالاتری نیز داشته باشند.

وی گفت: کشاورزانی که در بحث شرکت‌های سهامی فعالیت می‌کنند مالکیت زمین خود را دارند اما بر اساس قرارداد منعقد شده حق استفاده از آب و خاک خود را به شرکت سهامی واگذار می‌کند که خود نیز عضو آن هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.